Acuzat ca si-a batut sotia

In afara de raper, cam toata lumea stie despre ce este vorba. In presa au aparute nenumarate stiri despre comportamentul acestuia. Catalina, fosta lui sotie, a declarat ca artistul a terorizat-o atat pe ea cat si pe mama ei, fosta lui soacra. Femeile ar fi facut plangere impotriva lui Sisu si ar fi cerut ordin de restrictie.  Tudor Sisu si Catalina s-au cunoscut in urma cu patru ani la filmarile unui videoclip de-al artistului. Pentru bruneta, Sisu si-ar fi parasit iubita insarcinata. Catalina este dansatoare si si-ar fi castigat banii si din videochat.

Relatia celor doi a fost intrerupta in 2011 cand Sisu a fost din nou arestat si condamnat pentru trafic de droguri. La puscarie, raperul a cerut sa i se acorde dreptul de a o lua pe Catalina de nevasta. Cei doi s-au casatorit in penitenciarul Colibasi din Arges. Mariajul lor a durat un an si sase luni iar majoritatea timpului, Sisu a stat dupa gratii. Artistul primise patru ani cu executare insa a fost eliberat conditionat dupa doi ani pentru buna purtare. In libertate, Sisu a intampinat probleme pe plan sentimental.Catalina  ar fi povestit ca baiatul de cartier ar fi batut-o de mai multe ori si ca asta s-ar fi intamplat si in fata copilului lor. Vestea i-a surprins pe unii si asta pentru ca nu demult cei doi pozau intr-un cuplu fericit. Vara trecuta au fost surprinsi la mare, pe plaja, in ipostaze tandre.

Baiatul rau din Salajan are despre ce sa scrie in versurile sale. Dupa ce a cunoscut faima alaturi de Puya in La familia, viata lui a luat o turnura dramatica. Sisu a facut cunostinta cu drogurile si de aici totul s-a dus de rapa. In 2003 a fost arestat pentru prima oara pentru detinere si trafic de droguri. In 2005 a fost eliberat iar in 2006 a intrat din nou in puscarie. Si povestea s-a repetat in 2011 cand a primit patru ani dintre care a executat doar doi. Acum si-a primit din nou libertatea iar toti ochii sunt atinti catre el. Este posibil ca Sisu sa se fi cumintit? Daca ne luam dupa zvonuri, raspunsul este nu. S-a speculat ca artistul ar fi gelos ca fosta sotie, Catalina, incearca sa-si refaca viata si asta ar fi declansat un nou val de furie.

In presa s-a scris ca fosta nevasta a lui Sisu ar vrea sa-l vada din nou pe raper dupa gratii. In tot acest timp, Sisu a evitat intalnirile cu jurnalistii.Baiatul rau din Salajan are despre ce sa scrie in versurile sale. Dupa ce a cunoscut faima alaturi de Puya in La familia, viata lui a luat o turnura dramatica. Sisu a facut cunostinta cu drogurile si de aici totul s-a dus de rapa. In 2003 a fost arestat pentru prima oara pentru detinere si trafic de droguri. In 2005 a fost eliberat iar in 2006 a intrat din nou in puscarie. Si povestea s-a repetat in 2011 cand a primit patru ani dintre care a executat doar doi. Acum si-a primit din nou libertatea iar toti ochii sunt atinti catre el. Este posibil ca Sisu sa se fi cumintit? Daca ne luam dupa zvonuri, raspunsul este nu. S-a speculat ca artistul ar fi gelos ca fosta sotie, Catalina, incearca sa-si refaca viata si asta ar fi declansat un nou val de furie.

A trecut foarte mult timp de cand Sisu a facut senzatie cu vreo piesa sau vreun album. Cariera ii este in impas. Multi si-au imaginat ca in inchisoare raperul si-a ocupat timpul scriind versuri insa...


 

SmartUrl.it/MLRo@yahoo.com
18 February 2014, 03:36
Http:///SmartUrl.it/MLRo | | | CEL MAI FRUMOS MANAGER DE FOTBAL ONLINE DIN LUME ! CONVINGETI-VA ACUM SI INSCRIETI-VA AICI: Http:///SmartUrl.it/MLRo | | | Te crezi bun la fotbal ? Crezi ca esti capabil sa castigi o Cupa Champions League reala jucand gratuit impotriva celor mai buni manageri de fotbal din lume ? Poti castiga Bani, Telefoane, Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc! Http:///SmartUrl.it/MLRo (Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Manager de Fotbal AICI: Http:///SmartUrl.it/MLRo
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV