Sindromul Pica - o boala care te face sa vrei sa mananci lucruri ciudate ca burete, par, sapun sau sticla - VIDEO

Exista oameni pe care putini si i-ar dori drept invitati. Asta pentru ca in loc de platouri cu sunculite, brinzeturi si masline, in loc de fripturi si sosuri condimentate, in loc de legume gratinate si fructe exotice, ei prefera sa ia masa... la propriu.

Asta pentru ca oamenii de care vorbim sufera de un sindrom rar care duce la vicii si manii atipice. Ii face sa manince scaune si canapele, sticla si detergenti si creta, ba chiar propriul lor par.

Milioane de oameni din intreaga lume au ramas perplecsi dupa ce ai aflat povestea femeii care se hraneste cu scaune si canapele.

La inceput, pur si simplu i s-a facut... pofta sa manance din... canapea. Dupa ce a ispravit-o pe prima, nu s-a mai putut opri. Adele sufera de sindromul Pica, o boala extrem de rara care apare la una din 23 de milioane de oameni.

Mai rau e ca, odata cu trecerea timpului, boala ei s-a agravat, iar in numai in ultimul an, Adele a ajuns sa manance sapte canapele si... doua scaune.Dependenta lui Tempestt este de asemenea extrem de periculoasa. Sapunul, detergentul, sunt obsesia tinerei care are o viziune radicala in privinta curateniei.

Medici din intreaga lume au incercat sa gaseasca raspunsuri si solutii pentru acesti oameni... "altfel" decat altii. In unele cazuri, insa, nu au reusit decat sa dea cate un nume bolilor misterioase. Asa au descoperit, pe langa sindromul Pica, o alta boala periculoasa: Trichottilomannia.

Se aseamana cu Sindromul Tourette, prin reactiile celor care sufera de aceasta boala, adica nu-si pot controla miscarile corpului si isi formeaza o dependenta asupra unui gest. In Statele Unite ale Americii , exista se pare peste 7 milioane de persoane care sufera de acest sindrom.

Cu siguranta o persoana care sufera de un astfel de sindrom nu poate realiza gravitatea situatiei in care se afla. Tanarul care urmeaza are, de asemenea, o dependenta extrem de periculoasa.

Josh a inceput sa manance sticla in urma cu patru ani si se lauda cu peste 250 de becuri si 100 de pahare mancate pana acum. Prietena lui insa, nu e de acord cu ciudatul viciu.

Thalia, in costum de baie la 43 de ani. Cum arata acum corpul actritei care i-a impresionat pe toti cu silueta ei in Marimar Totul despre iPhone 6! Pret si dotari! Telefonul momentului, lansat!

18 April 2011, 16:17
asta nu e boala e doar un tic nervos la fel ca si puscatul degetelor cand eram mic si eu imi smulgeam parul dar apoi mam oprit :-j
Raspunde
ezechel
18 April 2011, 14:12
nu sunt bolnavi ci doar in capul lor..
Raspunde

17 April 2011, 18:33
ce scarbos!!wai saracii de ei!!!
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV