Petrica Mitu Stoian si Constantin Enceanu, razboi din cauza a 300 de lei

"Frate, frate, dar brinza-i pe bani", zice o vorba din popor, iar Petrica Mitu Stoian si Constantin Enceanu par sa o ilustreze cat se poate de temeinic, desi nu sunt rude de sange.

Cei doi ar fi la cutite din cauza unei sume de doar 300 de lei. Cel putin, asa dau ziarele de inteles, speculand ca rapsozii s-ar fi certat crunt pe seama banilor cuveniti in urma unui concert.

Mitu Stoian si Enceanu formau, daca gazetele au dreptate, unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Au castigat o caruta de bani impreuna si mai bine de 20 de ani au fost nedespartiti atat pe scena, cat si in timpul lor liber.

Au cantat impreuna la nunti, la festivaluri populare, la evenimente electorale. Au fost in vacante, s-au antrenat la sala si s-au relaxat impreuna la sauna ori la piscina. Practic, unde era unul, acolo il gaseai si pe celalalt.Tocmai prietenia aceasta extrem de stransa a starnit, probabil, si zvonurile deloc cuminti, potrivit carora relatia celor doi ar fi una mai mult decat amicala. Ca cei doi ar impartasi, pe langa valorile lor folclorice, si anumite principii de-ale unor staruri precum George Michael, Elton John sau Ricky Martin.

Toata lumea vorbeste despre corpurile lor. Cine sunt vedetele de la Hollywod cu cele mai sexy forme: imaginile care au cucerit milioane de barbati MOTIVUL pentru care acest PlayStation 4 s-a vandut cu peste 12.000 de euro pe eBay. Ce il face unic:
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV