Ozana Barabancea a pozat nud si a venit in studioul „Povestirilor adevarate” sa spuna cum a fost si de ce a facut asta! FOTO&VIDEO

Celebra cantareata de jazz Ozana Barabancea nu s-a rusinat niciodata cu faptul ca are forme rubensiene! „Mai bine sa gafai decat sa scartai”, spunea chiar ea intr-o editie a emisiunii „Povestiri de noapte”, unde a fost invitata in studio!

Acum, artista a decis ca se simte destul de bine in pielea ei ca sa poata poza nud si a facut asta acoperindu-se doar cu un cearsaf. Pozele au aparut pe Facebook si de acolo au fost preluate de diverse publicatii.

Chiar daca unii ar putea spune ca artista nu se prea incadreaza in idealurile de frumusete promovate de revistele pentru femei, Ozana a tinut sa-i contrazica.

Se simte minunat in propria piele, asa ca nu a avut nici o retinere in a se dezgoli partial in niste fotografii extrem de sexy, in care arata tuturor ca e o femeie frumoasa, sigura pe ea si mandra de formele ei.

Asadar, desi este o artista respectata si extrem de talentata, Ozana Barabancea nu umbla cu nasul pe sus, nu este deloc scortoasa sau aroganta. Are o pofta de viata contagioasa, iubeste ceea ce face si nu si-a pierdut optimismul, umorul si cheful de joaca.Ozana Barabancea a fost prezenta in studioul emisiunii „Povestiri adevarate” ca sa ne spuna cum a fost experienta si ce anume a determinat-o sa faca asta!

Nu toate au iesit perfect, dar mi-am dat seama ca putem lua asta in serios pe viitor. Consider ca acele poze vorbesc din itnerior spre exterior. Nu formele vorbesc, ci privirea mea. Toata viata mi-am dorit sa fiu actrita! N-am fost, dar am jonglat cu anumite stari”, marturiseste Ozana.

„Cred ca e mai sexy cu cearsaful pe mine. Mi-au placut atat de mult incat le-a pus pe Facebook. Poti sa fii sexy si cu basmaua in cap! Nu vreau sa fiu asociata cu diverse fete care au pozat nud”, a mai spus ea.07 May 2010, 10:09
daca si balena asta a pozat nud atunci.......... chiar vine sfarsitul lumii!despre ce atitudinea vorbea asta ,ce poate sa transmita cu ochii balena asta?
Raspunde
ioa
16 September 2011, 15:45
Asta e o femeie adevarata zic eu deoarece din moment ce a pozat nud e o femeie fara inhibitii,complexe sau prejudecati,e bine ca suntem diferiti ca aspect fizic,daca toate ar arata ca fotomodelele unde ra mai exista diversitate,nu zice nimeni ca e bine sa fi supraponderal si nici subponderal dar daca nu are probleme de sanatate legate de greutate si se simte in pielea ei atat de bine incat sa pozeze mai expusa nu vad de ce te/va deranjeaza...iar daca deranjeaza nu inteleg de ce ai/ati citit articolul...
Raspunde

04 June 2010, 15:55
mai bine ne-ar face o favoare si ar slabi,dacat sa ne agaseze vazul cu suncile acelea!
Raspunde
ioa
15 September 2011, 23:51
Asta e o femeie adevarata zic eu deoarece din moment ce a pozat nud e o femeie fara inhibitii,complexe sau prejudecati,e bine ca suntem diferiti ca aspect fizic,daca toate ar arata ca fotomodelele unde ra mai exista diversitate,nu zice nimeni ca e bine sa fi supraponderal si nici subponderal dar daca nu are probleme de sanatate legate de greutate si se simte in pielea ei atat de bine incat sa pozeze mai expusa nu vad de ce te/va deranjeaza...iar daca deranjeaza nu inteleg de ce ai/ati citit articolul...
Raspunde

12 February 2011, 00:29
mirel
23 November 2010, 08:54
Esti minunata daca as avea o virsta mai apropiata de a ta ti-as face curte,dar asa ma multumesc sa te admir ...
Raspunde
Amuleta Japoneza
07 May 2010, 21:57
Nu îţi trebuie paşaport pentru suflet atunci când vrei să treci graniţele spre un portativ compus de pescăruşii albaştri. Nu avem nevoie de seri speciale pentru a ne cultiva dragostea din noi, nu avem nevoie de ierburi pentru a aduna un pumn de lacrimi şi nici de strigăte prea puternice pentru a ne face auziţi. Aţi auzit vreodată o singură bătaie a Universului într-o inimă? Aţi simţit vreodata cum întunericul devine lumină, cum fluturii se opresc înainte de ultima oră a lor de trăire doar pentru a-şi linişti somnul? Intreaga viaţă ţi se opreşte în timpul ei. Notele muzicale nu se mai ascund, aleargă şi dansează împreună cu EA. Nestematele devin ieftine, pamântul nu se mai roteşte şi timpul rămâne în clepsidră. Râde Luna pentru Soare şi curcubeul răsare fără ploaie, stelele i se aşează pe rochie, iar norii îşi presară pulberea din praful de ploaie peste pantofii ei. Nu pot trăi acum iî fraze ieftine dar vă pot spune doar atâ***** : Fiinţe ce nu sunteţi de vânzare, admiraţi-o, iubiţi-o, primiţi-o în voi, ascultaţi-o şi dacă toate acestea vi se vor părea minciuni, cumpăraţi-vă un loc pe lună şi zidiţi-****** trupul acolo, pentru că Pământul se aglomerează de oameni ce se lasă cumparaţi cu un pumn sare. Dacă însă o secundă din sufletul vostru vă condamnaţi pentru că nu aţi intalnit-o până acum, vă spun doar atâ***** : Nu e prea *****ârziu. Are loc destul în inimă pentru fiecare. Doar cereţi! EA este Ozana Barabancea. FELICITARI pentru curaj si ****** admir cu toata inima!
Raspunde
Arabela Nicolau
07 May 2010, 21:29
Dragii mei, Cei ce aruncati cuvinte in oameni fara sa-i cunoasteti. Descoperiti-****** frustrarile in locurile unde ****** permiteti. Criticati atunci cand ati interactionat macar o singura data cu persoana respectiva si poate nici atunci nu aveti dreptul sa ****** exprimati. Aceasta DOAMNA este o minune pentru fiecare suflet in parte. Daca nu stiti ca Romania se ridica din cauza acestor valori, nu ****** mai treziti dimineata. Foarte frumoase pozele si ****** felicit DOAMNA Ozana Barabancea. ****** multumesc pentru ca existati si ca ne hraniti sufletele sensibile.
Raspunde
Manuk
07 May 2010, 21:23
Aceste poze mi se par decente si foarte frumoase. Si nud daca erau cred ca exprimau mai mult decat o slabanoaga sau una 90/60/90 dar inexpresiva, ca mobila mea din sufragerie. Personal ador oamenii cu personalitate si nu manechinele inexpresive. Nu vreau sa lovesc in nimeni, dar...nu credeti ca nu ar mai trebui sa ne pliem toti conform patului lui procust. Felicitari, Ozana! Si...esti tare frumoasa.
Raspunde
roxy
06 May 2010, 16:12
dupa cate a spus si a zis..... tot la meseria de ***** ajunge mai ales k are si 2 copii park..ma mir cum au luat-o astia pe balena asta k e cat casa mai ales k e si baba....oribillllll
Raspunde
paraghelia
07 May 2010, 12:18
iti este ciuda ca exista femei puternice care se descurca si arata si cu un cearceaf bine? sa stii ca si eu admir curajul ozanei....asa, acum vb cu tine ozy, ca n u vreau sa acord prea mult timp celor cu energie negativa....mama, deci, hihihi, esti "pleiboista" iubirea mea si cand vin in tara vreau sa mai faci un rand si sa fiu cu tine, inainte sa pozezi sa dansam si sa fii in starea de acum 20 de ani, ca sa vada si roxy manelista, cat se poate distra o "balena", cata viata si umor poate avea in ea si vreau sa vada ce am vazut eu in astia 20 de ani, langa tine. Ma semnez: Vera
Raspunde

06 May 2010, 22:18
esti prea proasta
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV