toate site-urile | acasatv.ro
urmareste AcasaTV.ro pe voyo.ro vezi online

Stiri AcasaTV.ro

Nunta regeasca: nepoata autointitulatei regine Gratiela s-a maritat cu Anderson - VIDEO

Cand se da goarna in tara ca e nunta regeasca, toata suflarea tiganeasca raspunde la apel. Asa s-a intamplat si la Damaroaia, unde nepoata autointitulatei regine Gratiela, Elena, s-a maritat cu Anderson, un flacau provenit, de asemenea, dintr-o familie cu pretentii nobiliare.

Pirandele s-au impodobit din cap pana in picioare cu diademe, bratari, cercei si inele - toate din aur masiv - iar barbatii si-au etalat masinile scumpe si s-au intrecut in dansuri.

Insasi Maria Campina s-a numarat printre invitati. E mare lucru, daca mama tuturor vrajitoarelor a iesit din casa si i-a onorat pe miri cu prezenta ei si a sotului, Hobby.

Mesele au gemut sub greutatea bunatatilor de tot felul, asezate in platouri generoase. S-a vazut ca organizatorii nu s-au uitat la bani. Nu a suflat nimeni o vorba despre suma care ar fi fost investita in petrecere, dar unii invitati au dat de inteles ca numai darul poate ajunge la trei mii de euro.

S-au golit palatele din Damaroaia la auzul vestii ca Anderson si Elena, o viitoare avocata, se casatoresc.Toata floarea cea vestita si regatele invecinate au venit sa petreaca alaturi de nepoata autointitulatei regine Gratiela si de alesul ei.

Pirandele si-au luat straiele viu colorate si cele mai grele bijuterii iar rromi, toti mandri ca prin vene le-ar curge sange albastru, s-au intrecut aratandu-si maestria in ale dansului, talentul la muzica sau bunul gust in materie de imbracaminte.

Petrecerea a inceput inca de dimineata. Asa e la tigani! Traditia spune ca fata trebuie ajutata sa-si imbrace straiele de nunta si sa petreaca alaturi de celelalte pirande, inainte de a merge sa-si intalneasca sotul. Ceea ce s-a si intamplat, in camera ei din palat, vopsita intr-o nuanta de verde tipator.

Unele femei gateau mireasa, altele dantuiau in jurul ei. Celelalte rude strigau de bucurie, de se auzeau in tot palatul. In toiul ritualului si-a facut aparitia bulibasa, pentru a se asigura ca traditia e respectata.

Elena nu este o tiganca oarecare. Vrea sa devina o femeie emancipata, cu cariera, iar pentru asta urmeaza facultatea de drept. Viseaza de mica sa devina avocat.

In acelasi palat, la un etaj mai sus, mirele era pregatit printr-un ritual asemanator, in camera lui mov. Tiganii, fie ei frati, veri, nasi, fini sau alte rubedenii, s-au ingramadit sa pregateasca feciorul de insuratoare.

Dupa ce primesc binecuvantarea Bulibasei, Anderson si Elena pasesc, ca doi printi, in fata poporului. O aparitie spectaculoasa, mai ceva ca intalnirea romantica a indragostitilor din Titanic.

Cum muzica a inceput sa rasune in tot cartierul Damaroaia, imediat au aparut si curiosii. Tiganii si-au vazut de ale lor, lasand lumea sa priveasca si dansand, cum spune vechea traditie, in strada. pret de trei ore nu s-au oprit din dans. Curand, au sosit nasii, printii din Corbeanca Ramir si Ana. Aparitia celor doi nu a facut decat sa incinga si mai tare spiritele.

Iar petrecaretii au dansat cu si mai multa pofta. Anderson a intrat si el in joc, dar mireasa lui, ba. Nu ca nu i-ar fi placut sa isi unduiasca buricul, dar rochia, foarte incarcata cu pietre scumpe, nu i-a permis macar un joc de glezne. De altfel, vestimentatia i-a creat mari probleme si la urcarea in limuzina.

Cele doua limuzine inchiriate pentru marele eveniment au parut neincapataore in momentul plecarii spre biserica. Cu totii s-au inghesuit in luxoasele automobile. Cam 12 nuntasi s-au incapatanat sa intre intr-o singura masina.

Cum petrecerea s-a vrut a fi una regala, ceremonia religioasa trebuia sa se ridice la acelasi nivel. Mirii au decis sa isi spuna "Da" in palatul Mogosoaia.

La iesire din biserica, Anderson si Elena s-au incurcat un pic in reguli si traditii. Probabil din cauza emotiilor, mireasa a vrut sa arunce buchetul... Noroc cu femeile batrane, care au oprit la timp totul.

Dupa o ora petrecuta in biserica, nuntasilor li s-a deschis apetitul pentru distractie. Nerabdatori, invitatii au pornit cu mic cu mare spre restaurant, unde lautarii erau deja pe pozitii.

Toti au fost placut surprinsi sa o zareasca, printre invitati, pe regina reginelor, mama fetelor cu har de pretutindeni, Maria Campina. Accesorizata din cap poana in picioare, cu bine cunoscutele-i podoabe din aur, regina vrajitoarelor a iesit special din casa, pentru aceasta nunta.

Trebuie sa fi fost un eveniment deosebit de important, daca Mama Campina si-a lasat cartile, bobii, ulcioarele si licorile magice pentru a fi acolo. Dedicatiile pentru ea au curs cu nemiluita, dar ea s-a abtinut de la dans, preferand sa stea la masa, alaturi de barbatul ei, Hobby.

Restaurantul s-a umplut intr-o clipa, iar petrecaretii au strans randurile in jurul lui Florin Salam, cand acesta a inceput sa cante. Prima piesa, dedicata tatalui decedat al lui Anderson, domnul Ciucurel, i-a inlemnit pe toti. Dar... a si adunat cele mai multe bancnote.

Odata stabilit faptul ca nunta este cat se poate de legala, mirele s-a putut bucura, ca un adevarat celibatar, de o surpriza pusa la cale de nasi: doua dansatoare. Anderson nu si-a putut lua ochii de la trupurile lor.

Program AcasaTV

 • Miercuri
 • 06:30

  Ingeri pazitori

 • 07:45

  Singura pe lume

 • 09:00

  Pasiune si putere

 • 10:30

  Totul pentru tine

 • 11:30

  Petale de singuratate

 • 13:00

  Pretul dragostei

 • 15:00

  Ingeri pazitori

 • 16:00

  Singura pe lume

 • 17:00

  Pasiune si putere

 • 18:00

  Totul pentru tine

 • 19:00

  Petale de singuratate

 • 20:00

  Pretul dragostei

 • 22:00

  Inima de frate

 • 23:00

  Iubire si onoare

 • 00:00

  Pasiune si putere

 • 01:00

  Pretul dragostei

 • 02:45

  Iubire si onoare

 • 03:30

  Totul pentru tine

 • 04:15

  Petale de singuratate

 • 05:30

  Inima de frate

 • 06:30

  Ingeri pazitori

ALTE STIRI