Muscatura de capusa creeaza isterie nationala! Afla ce zone de pe corp sunt usor accesibile capuselor - VIDEO

Romanii sunt ingroziti de boala ingrozitoare pe care o declanseaza muscatura unei capuse. Cazurile au inceput sa fie de notorietate dupa ce a fost mediatizata drama lui Serban Ionescu, care a paralizat din boreliozei. Elena Lasconi si Neti Sandu au fost in studioul „Povestirilor Adevarate” si au vorbit despre panica care s-a creat in jurul capuselor.

Elena a povestit o intamplare asemanatoare cu cea a lui Serban Ionescu. Ea a fost muscata de o capusa si a trecut prin momente oribile. A avut, insa, ajutor din toate partile, a avut-o alaturi pe prietena ei buna, Neti si a reusit sa treaca peste acest moment dificil.

Capusele pot transmite boala Lyme. Afla care sunt simptomele si ce tratament este recomandat

In 1998, Elena Lasconi a trebuit sa faca un reportaj pe munte despre un sat cu un singur locuitor. Aceasta a fost echipata cu bocanci si jampiere, dar tot a fost muscata de capuse. Din cauza faptului ca satul era indepartat, Elena a trebuit sa mearga prin iarba inalta.

Ea a avut pe corp peste 20 de capuse pe care le-a scos cu penseta si cu un ac steril. Locurile accesibile capuselor sunt lobul urechii, zona inghinala sau in spatele genunchilor. Elena a paralizat la un moment, iar Neti a fost langa ea si a ingrijit-o din toate punctele de vedere.
Madalina Ghenea, goala pusca pe afisul celui mai nou film in care joaca! FOTO Toata lumea vorbeste despre corpurile lor. Cine sunt vedetele de la Hollywod cu cele mai sexy forme: imaginile care au cucerit milioane de barbati
mimi
18 May 2012, 20:38
Doamne...biata femeie....curaj Serban!!!
Raspunde
cris
18 May 2012, 00:12
Daca toate medicamentele esueaza, poate a fost diagnosticat gresit... zic si eu. In Romania nu m-ar mira sa se fi intamplat acest lucru.
Raspunde
Alina
17 May 2012, 23:20
Fereasca Dumnezeu pe toata lumea!!!sa il ajute Dumnezeu pe Serban Ionescu sa se faca bine!!!
Raspunde
Larisa
17 May 2012, 21:42
mi s-a facut pielea de gaina ! saraca femeie :( ! prin cate a trecut ...
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV