Muscatura de capusa creeaza isterie nationala! Afla ce zone de pe corp sunt usor accesibile capuselor - VIDEO

Romanii sunt ingroziti de boala ingrozitoare pe care o declanseaza muscatura unei capuse. Cazurile au inceput sa fie de notorietate dupa ce a fost mediatizata drama lui Serban Ionescu, care a paralizat din boreliozei. Elena Lasconi si Neti Sandu au fost in studioul „Povestirilor Adevarate” si au vorbit despre panica care s-a creat in jurul capuselor.

Elena a povestit o intamplare asemanatoare cu cea a lui Serban Ionescu. Ea a fost muscata de o capusa si a trecut prin momente oribile. A avut, insa, ajutor din toate partile, a avut-o alaturi pe prietena ei buna, Neti si a reusit sa treaca peste acest moment dificil.

Capusele pot transmite boala Lyme. Afla care sunt simptomele si ce tratament este recomandat

In 1998, Elena Lasconi a trebuit sa faca un reportaj pe munte despre un sat cu un singur locuitor. Aceasta a fost echipata cu bocanci si jampiere, dar tot a fost muscata de capuse. Din cauza faptului ca satul era indepartat, Elena a trebuit sa mearga prin iarba inalta.

Ea a avut pe corp peste 20 de capuse pe care le-a scos cu penseta si cu un ac steril. Locurile accesibile capuselor sunt lobul urechii, zona inghinala sau in spatele genunchilor. Elena a paralizat la un moment, iar Neti a fost langa ea si a ingrijit-o din toate punctele de vedere.
mimi
18 May 2012, 20:38
Doamne...biata femeie....curaj Serban!!!
Raspunde
cris
18 May 2012, 00:12
Daca toate medicamentele esueaza, poate a fost diagnosticat gresit... zic si eu. In Romania nu m-ar mira sa se fi intamplat acest lucru.
Raspunde
Alina
17 May 2012, 23:20
Fereasca Dumnezeu pe toata lumea!!!sa il ajute Dumnezeu pe Serban Ionescu sa se faca bine!!!
Raspunde
Larisa
17 May 2012, 21:42
mi s-a facut pielea de gaina ! saraca femeie :( ! prin cate a trecut ...
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV