La Povestiri adevarate: Actrita Tora Vasilescu se intoarce in marea familie de ACASA

Noul sezon din telenovela "Regina" va aduce personaje îndrăgite, surprize şi mai ales situaţii inedite, iar actriţa Tora Vasilescu interpretează un rol care va schimba firul acţiunii.

În 2004, Tora Vasilescu a acceptat provocarea de a juca în prima telenovelă românească: "Numai Iubirea". Personajul pe care l-a interpretat, Claudia Tudose, a dat un plus de culoare şi i-a adus actriţei o mare bucurie, mai ales că a fost înconjurata de o echipă tânără.

Tora Vasilescu a continuat să joace şi în telenovela " Daria, iubirea mea". A reuşit să îşi interpreteze rolul (Letiţia Panait) firesc, natural... Actriţa a lucrat foarte bine cu tânăra echipă de filmare, dar cea mai mare bucurie a fost să joace alăturide bunul său prieten Constantin Cotimanis, pe care-l apreciază enorm.

Acasă, Tora Vasilescu s-a simţit mereu tânără, puternică şi fericită! Ştia că are multe de oferit, aşa că a jucat nu numai in telenovele, ci şi într-un serial marca ACASA – „Războiul sexelor", unde a interpretat-o pe Margot. Tora a fost mereu apreciată şi înconjurată de oameni deosebiţi... Aşa că până şi ziua de naştere şi-a serbat-o alături de colegii de breaslă.Tora Vasilescu revine în forţă cu un rol în telenovela "Regina". Ea va interpreta rolul judecătoarei Cella Serghie, care încearcă să o înlocuiască pe Pisi , Dana Hauer în viaţa lui Gigi Dumbravă , Florin Zamfirescu.

 

Thalia, in costum de baie la 43 de ani. Cum arata acum corpul actritei care i-a impresionat pe toti cu silueta ei in Marimar Genial! Ce se intampla cand pui acest telefon in cola
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV