Kasandra, fetita de 4 ani infiata de fostul fotbalist Iosif Rotariu, are nevoie de ajutor! VIDEO

Povestea Kasandrei, fetita infiata de familia fostului fotbalist Iosif Rotariu, este cu adevarat impresionanta. E povestea unui copil care abia la 4 ani, a aflat cum este sa ai o familie care sa te iubeasca si sa-ti poarte de grija.

Cand au vazut-o prima oara, Kassandra era piele si os si avea 24 de interventii chirurgicale cu anestezie generala. La spital au aflat ca a fost parasita de mama si apoi batuta si maltratata de bunici. Cu toate ca sotii Rotariu mai infiasera un baietel, fetita i-a cucerit definitiv si au adoptat-o si pe ea.

Acum, Dana si Iosif Rotariu tin la ea ca la propriul copil. Se poate spune ca au salvat-o de la moarte cand au luat-o din spital. Teroarea prin care a trecut copila a lasat urme adanci. Are acum nevoie de proteze pentru sold si maini.

Ea este Kassandra Emanuela Cristiana, ingerasul care a intrat in familia Rotariu pe cand avea 4 anisori. Mama naturala a parasit-o, iar fetita a ramas in grija bunicii. Batrana, insa, in loc sa ii ofere o copilarie frumoasa, a batut-o si a torturat-o, a crescut-o in conditii inumane. Asa a ajuns micuta intr-un spital, unde medicii s-au crucit cand au descoperit situatia critica in care se afla.Iosif Rotariu si sotia sa, Dana, mai luasera acasa un baietel, prin programul de asistenta sociala. S-au dus intr-un suflet la spital, sa o vada pe fetita care trecuse prin infern. De cum au vazut ingerasul care zacea, slabit, pe patul de spital, au stiut ca trebuie sa faca orice pentru a-l salva. Au hotarat pe loc sa o ia acasa...

Iosif si Dana Rotariu vedeau cum fetita incepe sa prinda viata, inconjurata de iubirea pe care nu o primise pana atunci. Avea, in sfarsit, doi parinti care o iubeau neconditionat. Avea un fratior, jucarii, un camin cald, prieteni. Dar Kassandra avea inca probleme grave, semne ale maltratarilor si ale torturilor. Noii ei parinti au inceput, pentru ea, o adevarata cursa pentru supravietuire. In numai un an, a fost operata de ... 24 de ori!

Iosif si Dana s-au framantat zi de zi, in cautarea solutiilor. Operatiile costa enorm de mult. 40 de mii de euro au costat cele 24 de operatii din ultimul an. Dar mai are nevoie de cel putin trei operatii, pentru ca nu isi poate folosi mainile si un picio

Povestea Kassandrei a facut sa vibreze mii de inimi. La "Daruiesti si castigi", o tara intreaga a aflat despre destinul tragic al micutei, iar oamenii au ajutat-o, dupa puteri.

Iosif si Dana au continuat sa lupte pentru fetita lor. Da, era fetita lor de acum, ingerasul lor, iar povestea lor merge mai departe. Dana si Iosif sunt gata sa ajunga pana in panzele albe pentru fetita care le-a intrat in suflet pentru totdeauna. Oamenii au aflat despre aceasta poveste si la "Dansez pentru Tine"

Micuta are nevoie de o suta de mii de euro pentru a putea fi operata, in iunie, la o clinica din Franta. Parintii au reusit sa stranga pana acum 20 de mii.

Kassandra a pasit deja intr-o alta lume, intr-o lume calda, in care si-a intalnit adevaratii parinti. Ei fac totul pentru ea, oprice sacrificiu. Dar are nevoie si de ajutorul nostru, pentru a-si putea trai cu adevarat copilaria.

Sa o ajutam, de la inima, la inima!


CONT IN LEI
RO 34 BRDE 360SV18398993600
CONT IN EURO
RO 70 BRDE 360SV80487003600
TITULAR:ROTARIU LILIANA DANIELA
SUCURSALA TIMISOARA

Elena-Claudia
28 September 2014, 14:57
Ma bucur pentru aceasta familie deosebita si pentru copii. O minune, Kassandra...Dana, ati incercat si recuperare Vojta? Sunt de la Sibiu si am si eu un baietel bolnav. Aceasta terapie chiar ajuta. Vi-l recomand pe Cristi Nastase. Cu drag. Doamne ajuta!
Raspunde
gica
30 January 2011, 12:36
ii iubesc pe trazniti sunt suuuuuuuuuuppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr tari vreau si eu sai intalnesc
Raspunde
nicu
21 January 2011, 18:44
Se pare ca inca mai avem resurse de omenie, de altruism, intr-o lume de oportunisti si arivisti feroce. Cinste voua ca amintiti romanilor ca mizantropiei generale, ii mai putem opune si generozitatea noastra. Sanatate Kasandrei si Succes!
Raspunde
agl
17 June 2010, 19:09
al cunosc pe roti si nu sunt multi oameni in romanai care ar face asa ceva in momentu de fata.DUMNEZEU SA AL AJUTE si MULTA SANATATE LA FAMILIA LUI.
Raspunde
PADURE RADU
17 June 2010, 08:42
consider ca as putea oferi o solutie de tratament naturist de durata pentru Kasandra, insa am nevoie de multe informatii. Pentru diabet este nevoie de crom, seleniu+vit E, enzime digestive functie de grupa de sange.
Raspunde
anca
11 April 2010, 15:35
de ce nu luati asta de aici? sau aia cu povestiri de noapte?? ca incep filmele...sortilegio,analia si mai bine le puneti aici cum ii pusa telenovela camaleones si manana es para siempre! plz
Raspunde
BibiLiCa
02 May 2010, 20:54
Tu vezi in ce stare sunt acesti copii?? iti arde de telnovele...am tampit ce esti!! sa te fereasca D-zeu sa suferi cum sufera acesti copii!
Raspunde
a
11 April 2010, 19:37
u nu ai suflet te gandesti la telenovele sau la aceasta fata?
Raspunde
marcel
14 April 2010, 00:03
Acei Oameni care doresc sa ajute cu cativa banuti pe aceasta fetita, o pot face prin transfer bancar sau prin PayPal de pe blog-ul acesta: *****spot****/p/despre-kassandra.html
Raspunde
Bya
13 April 2010, 20:39
Imi puteti spone cum se numeste mel de pe fundal?****** rog k imi place ff mult:D
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV