Intamplare de groaza - slujba de inmormantare ca la carte pentru un cantaret de muzica populara, care... nu era mort – VIDEO

Cantaretul de muzica populara Simion Pop a fost diagnosticat cu cancer si, in ciuda tuturor interventiilor chirurgicale, medicii i-au dat sanse minime de supravietuire. La un moment dat, domnul Pop a disparut misterios si nimeni nu a reusit sa ii dea de urma.

Prietenii sai, printre care si Elena Merisoreanu, l-au crezut mort, asa ca i-au aprins lumanari, au cumparat coroane si au spus cateva cuvinte frumoase in onoarea celui plecat la ceruri. Dupa cativa ani avea sa se intample ceva uluitor de bizar. Aflata in India, la o nunta, Elena Merisoreanu s-a intalnit cu Simion, prietenul ei "decedat".

Coincidenta sau nu, chiar in acea perioada fondatoarea Sahaja Yoga a tinut cateva conferinte in Bucuresti despre benificiile acestui sport asupra organismului dar si despre obtinerea echilibrului spiritual prin meditatie.

Simion Pop a acceptat imediat invitatia.A plecat din tara fara sa spuna nimanui, nici macar sotiei.Simion i-a dezvaluit baiatului sau o parte din secretele sale aflate pe taram indian. In cei trei ani petrecuti acolo, cantaretul de muzica populara a facut zilnic sesiuni de meditatie si crede ca aceasta deprindere a avut mult de a-face cu vindecarea lui spectaculoasa.


2 comentarii despre "Intamplare de groaza - slujba de inmormantare ca la carte pentru un cantaret de muzica populara, care... nu era mort – VIDEO"

SIMIONPOP
09 February 2015, 09:45
A traii intr-o SINGURA VIATA,mai multe VIETI ?
Raspunde
SIMIONPOP
04 February 2015, 19:46
Cat de IMPORTANT este sa SUPRAVIETUIESTI,cand DUMNEZEU,nu te-a dat UITARII,Cand Tu l-ai UITAT
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV
TODO supply a title