Afla cine este Mona, dansatoarea din buric preferata de toti manelistii! - VIDEO

De meserie dansatoare din buric, Mona a recunoscut ca soldurile sale se zbantuie numai pe ritmurile celor mai in voga interpreti de piese cu femei, bani si dusmani. Tabloidele au denumit-o rapid  "amanta manelistilor", dar Mona a marturisit cu mana pe ...buric ca intre ea si cantaretii mentionati nu e nimic mai mult decat o calda si frumoasa prietenie.

Mona a povestit ca provine dintr-o familie modesta. Directiile pe care ea si cei patru frati ai sai au pornit in viata sunt la fel de derutante ca si miscarile bazinului sau unduitor. Mona a ajuns dansatoare, sora ei este casnica, un frate a devenit lautar, un altul hair stilist, iar cel de-al cincelea este...pastor!

Buricul si miscarile ei lascive nu i-au adus doar bancnote la cingatoare. Din cauza lumii in care se invarte, Mona a ajuns in urma cu ceva vreme chiar si dupa gratii. S-a intamplat atunci cand Nutulica, fiul interlopului Nutu Camataru, a fost cercetat pentru tentativa de omor, iar bruneta dansatoare a fost acuzata de marturie mincinoasa.

Chiar daca a fost eliberata, Mona este inca chemata periodic la politie pentru a da declaratii. Experienta de la racoare a cutremurat-o, dar nu a impiedicat-o sa infierbinte publicul manelist cu soldurile ei. Daca ies bani, ce mai conteaza?2 comentarii despre "Afla cine este Mona, dansatoarea din buric preferata de toti manelistii! - VIDEO"

andreea
28 March 2013, 21:29
vreti sa stiti cine e mona ??? constantinescu mona sta pe calea ferentari nr 13,intr-un apartament jalnic,debransata de la curent si fura curent de la vecini si de pe scara,bine asta nu e nimic pe langa ce infractiuni savarseste fratele ei,care ameninta toti locatarii blocului care nu mai stiu ce sa faca sa scape de ei !!! plus ca are o restanta de 3000 ron la intretinere,asa ca asta e dansatoarea mona care apare pe toate posturile de televiziune si face pe victima cu politia !!!
Raspunde
mihaela
06 March 2013, 01:10
ma pis pe reclamele voastre nu poti sa vezi un rahat de video de 8 minute calumea. Jet
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV
TODO supply a title