Afla cine este Mona, dansatoarea din buric preferata de toti manelistii! - VIDEO

De meserie dansatoare din buric, Mona a recunoscut ca soldurile sale se zbantuie numai pe ritmurile celor mai in voga interpreti de piese cu femei, bani si dusmani. Tabloidele au denumit-o rapid  "amanta manelistilor", dar Mona a marturisit cu mana pe ...buric ca intre ea si cantaretii mentionati nu e nimic mai mult decat o calda si frumoasa prietenie.

Mona a povestit ca provine dintr-o familie modesta. Directiile pe care ea si cei patru frati ai sai au pornit in viata sunt la fel de derutante ca si miscarile bazinului sau unduitor. Mona a ajuns dansatoare, sora ei este casnica, un frate a devenit lautar, un altul hair stilist, iar cel de-al cincelea este...pastor!

Buricul si miscarile ei lascive nu i-au adus doar bancnote la cingatoare. Din cauza lumii in care se invarte, Mona a ajuns in urma cu ceva vreme chiar si dupa gratii. S-a intamplat atunci cand Nutulica, fiul interlopului Nutu Camataru, a fost cercetat pentru tentativa de omor, iar bruneta dansatoare a fost acuzata de marturie mincinoasa.

Chiar daca a fost eliberata, Mona este inca chemata periodic la politie pentru a da declaratii. Experienta de la racoare a cutremurat-o, dar nu a impiedicat-o sa infierbinte publicul manelist cu soldurile ei. Daca ies bani, ce mai conteaza?Miley Cyrus, dezbracata in pat. Imaginile surprinse de un amic al vedetei sunt mai scandaloase decat orice gest facut pana acum MOTIVUL pentru care acest PlayStation 4 s-a vandut cu peste 12.000 de euro pe eBay. Ce il face unic:

2 comentarii despre "Afla cine este Mona, dansatoarea din buric preferata de toti manelistii! - VIDEO"

andreea
28 March 2013, 21:29
vreti sa stiti cine e mona ??? constantinescu mona sta pe calea ferentari nr 13,intr-un apartament jalnic,debransata de la curent si fura curent de la vecini si de pe scara,bine asta nu e nimic pe langa ce infractiuni savarseste fratele ei,care ameninta toti locatarii blocului care nu mai stiu ce sa faca sa scape de ei !!! plus ca are o restanta de 3000 ron la intretinere,asa ca asta e dansatoarea mona care apare pe toate posturile de televiziune si face pe victima cu politia !!!
Raspunde
mihaela
06 March 2013, 01:10
ma pis pe reclamele voastre nu poti sa vezi un rahat de video de 8 minute calumea. Jet
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV