Adelina Pestritu i-a cerut iubitului ei, George, o pauza! Sa fie fiul lui Bote de vina? VIDEO

La mai putin de o luna de cand a declarat ca si-a gasit jumatatea, Adelina Pestritu ne surprinde din nou: i-a cerut iubitului ei, George, o... pauza!

Coincidenta sau nu, cererea brunetei a venit taman in preajma dansului fierbinte, prestat alaturi de asa-zisul fiu al lui Bote, care a culminat cu un sarut. A fost insa un sarut... "fictiv", sustine Adelina, care ne-a asigurat ca dupa aceasta scena, a putut relua povestea de iubire cu George de unde ramasese.

Dar... atat de tare o iubeste si o respecta, incat tanarul George si-a calcat pe mandrie, a inghitit in sec si a acceptat pauza impusa. Pana la urma, poate ca asta este secretul unei relatii perfecte: sa poti apasa oricand butonul de "pauza" si sa poti da "play" din nou, oricand, fara ca cineva sa fie afectat.

Asta a fost clar de la bun inceput. Si poate o conditie ca Adelina sa isi puna din nou sufletul pe tava: barbatul de langa ea sa o accepte exact asa cum este. Treaba stabilita din prima zi si respectata, pare-se, intocmai!Tocmai de aceea, Adelina nu se gandeste decat la viitorul apropiat! A devenit tare selectiva si extrem de pretentioasa dupa divortul de Liviu Varciu. A cautat, a testat, a mai cerut pauze... iar concluzia a venit de la sine.

O retea sociala te plateste ca sa intri! Vei primi bani daca petreci timp in ea Asa arata tanara care era sa fie data afara de la serviciu pentru ca este prea sexy! FOTO

23 February 2011, 19:56
forte frumoasa dar prost e liviu k a divortat de ea
Raspunde
Dany
27 November 2010, 06:44
Nu esti adepta aventurilor??? Fata tu te auzi ce spui???Tu intr-un an ai avut 3 relatii, intr-un an 3 tanti??Acu' eu nu st vreo sora de la minastire, dr tu ai speriat toata mass-media cu barbatii tai..Dr si ei, prosti de bubuie..1 mai prost decit altu':)))
Raspunde
OK
25 November 2010, 13:23
OK......OK...OK,ASTA NU MAI STIE SI ALTCEVA SA SPUNA?DE FAPT ,LA CE SA TE ASTEPTI ?!ASA COMPORTAMENT (ISI ARATA TATELE IN PUBLIC).......(OARE PARINTII CE ZIC?::::NIMIK BUN NU INVATAM DE LA TINE......INJOSITOR!!!NU UITA CA ODATA V-A VENI SI JUDECATA CEA MARE........SI ATUNCI CUM VEI ARDE.(TI-AS RECOMANDA SA MERGI MAI BINE LA SAPA DE LEMN)
Raspunde

25 November 2010, 09:47
asta e o *****
Raspunde
:)))
24 November 2010, 19:16
da nu k se impacase-ra cu Liviu?!:))) k park aja am vazut la happy hour:)))
Raspunde
vio
25 November 2010, 09:44
:)))))esti in urma draga mea.asa iapa nu-i de un singur armasar....e penibila...mi-e sila de pestrita curvita
Raspunde
cristina
24 November 2010, 22:34
nu pot spune decat ca e o (c u r v a si prostituata)!!!!!!!!!!o taranka venita la bucuresti si deodata umbla cu (c u r v a r i ***** u l)
Raspunde
Lupu
24 November 2010, 23:04
Falcoasa alceva inafara de OK nu stie sa zica nimic ,doar sa isi arate c-u-r-u-l !!!!!!!!!!!!
Raspunde
fghh
24 November 2010, 22:39
Prostologii..... ma acasatv ,,,, adelina asta e p....,c...., soska
Raspunde
lori
24 November 2010, 21:34
mmmmm esti o *****!!!!
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV