Adelina Pestritu i-a cerut iubitului ei, George, o pauza! Sa fie fiul lui Bote de vina? VIDEO

La mai putin de o luna de cand a declarat ca si-a gasit jumatatea, Adelina Pestritu ne surprinde din nou: i-a cerut iubitului ei, George, o... pauza!

Coincidenta sau nu, cererea brunetei a venit taman in preajma dansului fierbinte, prestat alaturi de asa-zisul fiu al lui Bote, care a culminat cu un sarut. A fost insa un sarut... "fictiv", sustine Adelina, care ne-a asigurat ca dupa aceasta scena, a putut relua povestea de iubire cu George de unde ramasese.

Dar... atat de tare o iubeste si o respecta, incat tanarul George si-a calcat pe mandrie, a inghitit in sec si a acceptat pauza impusa. Pana la urma, poate ca asta este secretul unei relatii perfecte: sa poti apasa oricand butonul de "pauza" si sa poti da "play" din nou, oricand, fara ca cineva sa fie afectat.

Asta a fost clar de la bun inceput. Si poate o conditie ca Adelina sa isi puna din nou sufletul pe tava: barbatul de langa ea sa o accepte exact asa cum este. Treaba stabilita din prima zi si respectata, pare-se, intocmai!Tocmai de aceea, Adelina nu se gandeste decat la viitorul apropiat! A devenit tare selectiva si extrem de pretentioasa dupa divortul de Liviu Varciu. A cautat, a testat, a mai cerut pauze... iar concluzia a venit de la sine.


23 February 2011, 19:56
forte frumoasa dar prost e liviu k a divortat de ea
Raspunde
Dany
27 November 2010, 06:44
Nu esti adepta aventurilor??? Fata tu te auzi ce spui???Tu intr-un an ai avut 3 relatii, intr-un an 3 tanti??Acu' eu nu st vreo sora de la minastire, dr tu ai speriat toata mass-media cu barbatii tai..Dr si ei, prosti de bubuie..1 mai prost decit altu':)))
Raspunde
OK
25 November 2010, 13:23
OK......OK...OK,ASTA NU MAI STIE SI ALTCEVA SA SPUNA?DE FAPT ,LA CE SA TE ASTEPTI ?!ASA COMPORTAMENT (ISI ARATA TATELE IN PUBLIC).......(OARE PARINTII CE ZIC?::::NIMIK BUN NU INVATAM DE LA TINE......INJOSITOR!!!NU UITA CA ODATA V-A VENI SI JUDECATA CEA MARE........SI ATUNCI CUM VEI ARDE.(TI-AS RECOMANDA SA MERGI MAI BINE LA SAPA DE LEMN)
Raspunde

25 November 2010, 09:47
asta e o *****
Raspunde
:)))
24 November 2010, 19:16
da nu k se impacase-ra cu Liviu?!:))) k park aja am vazut la happy hour:)))
Raspunde
vio
25 November 2010, 09:44
:)))))esti in urma draga mea.asa iapa nu-i de un singur armasar....e penibila...mi-e sila de pestrita curvita
Raspunde
cristina
24 November 2010, 22:34
nu pot spune decat ca e o (c u r v a si prostituata)!!!!!!!!!!o taranka venita la bucuresti si deodata umbla cu (c u r v a r i ***** u l)
Raspunde
Lupu
24 November 2010, 23:04
Falcoasa alceva inafara de OK nu stie sa zica nimic ,doar sa isi arate c-u-r-u-l !!!!!!!!!!!!
Raspunde
fghh
24 November 2010, 22:39
Prostologii..... ma acasatv ,,,, adelina asta e p....,c...., soska
Raspunde
lori
24 November 2010, 21:34
mmmmm esti o *****!!!!
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV