Smiling Shoes lanseaza TIE ME UP – colectia de incaltaminte si accesorii pentru toamna 2009 - iarna 2010!

Smiling Shoes lanseaza TIE ME UP – colectia de incaltaminte si accesorii pentru toamna 2009 - iarna 2010!
Data publicarii: 01 Septembrie 2009

Campania pentru noua colectie TIE ME UP s-a bazat pe ilustrarea diverselor situatii, provocari, preocupari din viata oricarei femei. Femeia 'smiling' este femeia moderna si clasica deopotriva, care se adapteaza cu usurinta in orice situatie, fie ca merge la teatru sau la cel mai exclusivist club, fie ca merge la birou sau petrece un weekend la munte; femeia care adora diversitatea, are curajul sa se exprime prin culori si este dornica sa exploreze in fiecare moment.

Pozele au fost realizate de Alex Conu, iar locatiile alese vin in completarea valorilor promovate de Smiling Shoes pentru a ilustra un stil de viata in care cele doua surori care sunt in spatele brandului cred  cu adevarat: Gaia BoutiqueClub, Showroom Adrian Oianu, Residence Domenii Plaza.

Vizualizeaza un cocktail de culori prafuite si forme neconventionale. Atinge combinatiile de texturi si detaliile baroce. Simte emotia unei noi descoperiri. Indrazneste sa intri in joc si adauga stil pasilor tai cu noua colectie Smiling Shoes: TIE ME UP!

INSPIRATIE
Exploreaza! Descopera! Joaca-te!

CUVINTE CHEIE
Rafinament sau spirit rebel. Banalele sireturi. Detalii de lux baroc. Catifelat sau lucios. Cu sau fara tocuri. Combinatii inedite. Intrepatrunderi nebanuite. Un aer proaspat si chic.

FILOZOFIA CULORILOR
Natural. Pastel. Neutru. Tonuri prafuite de crem, maron, gri, verde, albastru, violet, bleumarin.

Noi servicii in exclusivitate pe www.smilingshoes.com!
Incepand din aceasta luna, Smiling Shoes lanseaza o serie de servicii exclusive, gratuite, pentru ca toate cilentele sa se simta privilegiate si rasfatate.

Fast Smiles
Este cardul de fidelitate oferit in exclusivitate clientelor noastre, prin intermediul caruia se pot alatura clubului Smiling Shoes. Cardul presupune adunarea punctelor Smiling Points, puncte care ulterior se pot schimba in produse. Mai mult decat atat, membrii clubului pot fii primii care afla de promotiile Smiling Shoes, se distreaza alaturi de noi la evenimente fashion, iar de ziua lor primesc Birthday Points cadou, alaturi de multe alte surprize.

Style Advisor
Colaboratorii Smiling Shoes ofera consultanta specializata in functie de nevoile fiecarei cliente, usurandu-i astfel alegerea accesoriilor perfecte. Sfaturi personalizate care sa se potriveasca stilului propriu, dar si tendintelor, sunt acum la numai un click distanta.

Smiling Blitz
Un serviciu exclusiv Smiling Shoes prin care se organizeaza vizionari in diferite locatii solicitate de cliente: la birou, acasa, astfel incat acestea isi pot alege perechea preferata Smiling Shoes.

Smiling Party
Un serviciu exclusiv Smiling Shoes prin care se organizeaza petreceri de vizionare pentru produsele Smiling Shoes. Echipa Smiling Shoes vine cu produse special selectionate, iar gazda primeste 10% reducere la cumparaturile facute de invitati in timpul petrecerii.

Smiling Express
Serviciul de livrare rapida pentru “urgente fashion” iti va aduce perechea ta Smiling Shoes in numai 4 zile. Nu se percep taxe suplimentare.
 

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies