Iti place cum s-a imbracat Laura Cosoi la Vip Fashion Night? GALERIE FOTO

Laura Cosoi, actrita pe care ati admirat-o in serialul "Mostenirea", a purtat o supera rochie de la Blumarine la un eveniment monden ce a avut loc recent in Bucuresti.
Iti place cum s-a imbracat Laura Cosoi la Vip Fashion Night? GALERIE FOTO

Magazinul J.Kristensen a fost gazda unui eveniment care a reunit in premiera si intr-o formula nemaintalnita, tendintele verii si stralucirea hollywoodiana: Vip Fashion Night.

Calea Victoriei s-a transformat, pret de cateva minute, intr-un podium pe care au defilat piesele de rezistenta din colectiile de primavara-vara Blumarine, Alberta Ferretti, Diane Von Furstenberg si Salvatore Ferragamo, pus in scena, insa, in stilul arhi-cunoscut al galelor hollywoodiene.

Conceput ca o defilare neconventionala, evenimentul a recompus atmosfera marilor ceremonii intr-un spectacol vizual in care moda verii, plina de energie, de verva si de culoare, si-a facut intrarea pe covorul rosu, impersonata de sase dintre cele mai carismatice vedete ale cinematografiei, muzicii si televiziunii.Printre acestea s-a remarcat Laura Cosoi, intr-o rochie lunga cu un imprimeu floral superb, de la casa Blumarine. Iti place cum ii sta?

madalina
31 May 2011, 14:21
foarteee frumoasaa
Raspunde
a
28 August 2011, 21:04
e foarte frumoasa si ea si rochia......a facut o alegere excelenta,am si eu o rochie aprox la fel numai ca nu e crapata in fata!!!
Raspunde
acnaib
01 June 2011, 12:52
Este absolut superba.Doar e moldoveanca...cui nu ii convine sa taca.
Raspunde

31 May 2011, 22:12
este sueprba
Raspunde
ana
31 May 2011, 17:59
bai e este frumoasa oricum asa ca cu orice sar imbraca ii sta foarte bine !!!!
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV