Opt trucuri magice pentru a aduce o femeie pe culmile plăcerii!

Femeile pot experimenta diferite tipuri de orgasm sau pot avea chiar orgasme multiple. Din păcate, la fel de bine se poate să treacă ani buni fără ca o femeie să cunoască aceste culmi ale plăcerii sexuale, chiar dacă partenerul ei se străduieşte mult să o satisfacă!

Opt trucuri magice pentru a aduce o femeie pe culmile plăcerii!

Descoperă opt trucuri prin care poţi creşte şansele ca iubita ta să ajungă mai uşor la orgasm:

1. Începe preludiul în afara dormitorului!
Gesturile romantice le plac la nebunie femeilor şi au un efect excitant asupra lor: sexul şi iubirea sunt strâns conectate, în viziunea lor. Trimite-i flori la muncă, surprinde-o cu o scrisoare pasională, fă-i complimente când încă vă aflaţi în bucătărie, iar ea o să devină mult mai receptivă la semnalele tale!

2. Relaxeaz-o!
E greu pentru o femeie să atingă orgasmul dacă e stresată sau obosită. Oferă-i un masaj relaxant, dar şi senzual! Masează-i umerii, spatele şi gâtul, pentru a îndepărta orice urmă de tensiune.3. Ignoră-i vaginul!
Un preludiu prelungit se traduce prin şanse considerabil mai mare ca partenera ta să ajungă la orgasm. Sărut-o peste tot, răsfaţ-o cât mai mult şi las-o să aştepte să fie atinsă acolo... Va tremura de plăcere când, în sfârşit, o vei face-o.

4. Fii atent la mişcările ei!
Nu fi egoist, nu te mai gândi numai la plăcerea ta! Dacă îţi focusezi atenţia asupra ritmului în care respiră, asupra felului în care se mişcă şi îi arăţi cât de mult îţi doreşti ca şi ea să termine, te va percepe ca pe un partener incredibil de pasional.

5. Nu folosi lubrifiant!
Vaginul are un lubrifiant natural, pe care îl eliberează spontan atunci când femeia este excitată. Dacă foloseşti un produs artificial, nu faci decât să te păcăleşti singur că tipa de sub tine este super-înnebunită de dorinţă.

6. Stimulează-i clitorisul!
Începe cu o atingere uşoară, apoi măreşte presiunea. Fii atent la reacţiile ei şi ascultă-i gemetele, pentru a şti dacă e nevoie de o presiune mai mare sau mai mică. Nu îi presa clitorisul prea tare; poţi să i-l atingi cu fermitate, însă niciodată agresiv. Sensibilitatea clitorisului variază mult de la o femeie la alta.

7. Găseşte-i şi stimulează-i punctul G!
Punctul G e zona aceea care se simte la atingere ca şi cum ar fi cerul gurii; e localizată la aproape 5 cm în interiorul vaginului. Îl poţi stimula în două moduri: cu ajutorul degetelor, sau printr-o poziţie sexuală care să fie favorabilă atingerii lui.

8. Foloseşte cea mai bună poziţie!
Cea mai bună poziţie pentru ca o femeie să atingă orgasmul este woman on top, fiindcă îi poţi mângâia clitorisul şi atinge punctul G, în acelaşi timp.

Asa arata femeia perfecta: A fost realizat portretul celei mai frumoase femei din lume! FOTO Lovitura pentru utilizatorii de WhatsApp! Ce risti daca folosesti aplicatia
Cele mai noi articole
Ads by INTERNET PROTV
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact