Este posibil ca un baiat si o fata sa fie doar prieteni?

Se zice ca intre un baiat si o fata nu poate exista doar prietenie. Nimic mai fals! Este adevarat ca linia dintre amicitie si iubire este fina, mai ales ca hormonii o iau razna in perioada adolescentei, dar nu este imposibil sa intretii o relatie de amicitie cu un baiat.
Este posibil ca un baiat si o fata sa fie doar prieteni?

Tot ce trebuie sa faci este sa respecti o serie de reguli si lucrurile nu vor scapa de sub control in relatia voastra. Iata despre ce e vorba:

1.    Este bine sa nu existe neintelegeri cu privire la limbajul nonverbal, adica semnalele pe care corpul le transmite. Nu fii intima cu amicul tau si nici nu trebuie sa-l suni toata ziua sau sa vorbiti prin mesaje ore intregi.

2.    Inainte de a iesi doar voi, in calitate de prieteni, este bine sa va integrati intr-un grup mai mare de amici, ca sa nu va simtiti ca la o intalnire romantica. Asa petreceti timp alaturi de alte persoane si nu va plictisiti unul de altul.

3.    Daca nu stii ce sa faci intr-o seara, puteti merge impreuna sa vedeti un film, dar nu te astepta ca el sa-ti plateasca biletul. Nu intra in atributiile lui!4.    Nu te isteriza daca el anuleaza planurile pe care le aveati, pentru ca voi sunteti doar prieteni si nu e ca si cum te-ar lasa cu ochii in soare.

5.    In cazul in care acesta are iubita, fii draguta cu ea, incearca sa o incluzi in relatia voastra, in caz contrar, fata va crede ca doresti sa-i furi iubitul.

6.    Evita sa-i atingi mainile sau sa-l imbratisezi constant atunci cand aveti activitati in comun, pentru ca poti sa-l induci in eroare. Asa cum am mentionat anterior, de la prietenie la iubire este doar un pas si este in regula sa ai prieteni de gen masculin, dar nu lasa loc de interpretari.

denna
29 January 2012, 00:06
ce sa fac sunt si eu in faza asta cum pot depasi...e foarte greu
Raspunde
Alexandra
05 January 2012, 21:32
La mine nu a fost posibil :D
Raspunde
....
22 January 2012, 11:41
ce sa zic...am fost cu el in mai multe locuri si eu il plac si el ma place, dar nici unul nu face primul pas ca sa nu stricam prietenia.
Raspunde
celalalt
04 January 2012, 23:31
revista Bravo zici? imi e dor de asa ceva faceam asta prin clasele a7-8a cat despre prietenie intre bun batat si o fata da poate sa existe
Raspunde
marian
03 January 2012, 16:25
da se poate . am avut prietene ce aratau super fain , dar niciodata nu le-am atins nici macar cu un deget , niciodata n-a foat vorba sa fie ceva fizic intre noi chiar si numai odata . bine , poti fi prieten cu o fata care are CREIER , in general femeile sunt proaste , cred tot felul de situatii , iar iubitii lor habar n-au ce sa creada .
Raspunde

03 January 2012, 16:21
Asta-i articol scris pt adolescenti??? Sincer,am avut impresia ca citesc revista ''Bravo'' :))
Raspunde
lia
03 January 2012, 13:58
asa este!adevarat 100%!mi s aintamplat!
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV