Află cum poţi ajunge şi tu la orgasm! Pentru că meriţi!

Aproape 10% din femei nu au avut niciodată orgasm – nici cu partenerul, nici prin masturbare. Dacă nici tu nu ai fost încă pe culmile plăcerii, descoperă câteva trucuri care te pot ajuta!

Află cum poţi ajunge şi tu la orgasm! Pentru că meriţi!

Prima şi cea mai importantă regulă este să ajungi la un echilibru între tensiunea sexuală şi relaxare în timpul actului sexual. Tipul de tensiune care le ajută pe femei să atingă orgasmul este tensiunea musculară, miotonia.

Foarte multe femei au impresia greşită că trebuie să se relaxeze complet şi să stea întinse, nefăcând nimic, fiindcă au auzit că relaxarea în timpul sexului e importantă. Mult mai util e să îţi încordezi uşor muşchii din zona pelviană: rezultatul va fi că amândoi veţi fi mai excitaţi, iar tu vei fi cu un pas mai aproape de orgasm.

Relaxarea în timpul sexului trebuie să fie mai degrabă psihică: trebuie să fii concentrată pe ceea ce simţi, ca să poţi trăi cât mai intens senzaţiile. Repetă-ţi întruna că e foarte plăcut, că te simţi grozav şi că va fi din ce în ce mai bine. Gândurile pozitive şi tensiunea musculară te vor ajuta enorm să ajungi acolo unde vrei tu.Cu cât mai mult te vei strădui să ai orgasm, cu atât mai aproape vei fi de el. Important e ca partenerul tău să fie blând şi înţelegător şi să nu te grăbească în niciun fel. Vorbeşte cu el, spune-i cum şi unde îţi place să fii atinsă.

Elimină presiunea, nu fi „orientată către scop” în timpul sexului. Niciunul dintre voi nu se va simţi în largul lui, dacă tu întrebi la fiecare două minute: „fac bine asta?” sau „nu termini în curând, nu?”. Bucuraţi-vă unul de celălalt, savuraţi fiecare atingere şi sărut.

Nu ţine cu tot dinadinsul să îţi atingă clitorisul sau punctul G. Dacă se întâmplă spontan, e perfect, dar dacă îţi pui în minte că trebuie să facă asta, fiindcă altfel nu vei ajunge la orgasm, îţi vei pune singură beţe-n roate.

Pentru a avea o partidă de sex excepţională, este important să fii cu un bărbat în care ai încredere şi care îţi cunoaşte corpul. Astfel, vei reuşi să te concentrezi mai mult şi mai uşor pe senzaţiile de plăcere şi pe comuniunea dintre voi.

Aceste sfaturi pot ajuta multe femei care au probleme în a atinge orgasmul. Pentru altele însă, problema s-ar putea să fie de natură medicală şi atunci, cea mai bună soluţie e o vizită la medic.

2 comentarii despre " Află cum poţi ajunge şi tu la orgasm! Pentru că meriţi! "

Iulica
23 November 2013, 17:41
cum se ajunge la orgasm nu se poate descrie in ghiduri.
Raspunde
SmartUrl.it/MLRo@yahoo.com
24 October 2013, 22:02
Http:///SmartUrl.it/MLRo | | | CEL MAI FRUMOS MANAGER DE FOTBAL ONLINE DIN LUME ! CONVINGETI-VA ACUM SI INSCRIETI-VA AICI: Http:///SmartUrl.it/MLRo | | | Te crezi bun la fotbal ? Crezi ca esti capabil sa castigi o Cupa Champions League reala jucand gratuit impotriva celor mai buni manageri de fotbal din lume ? Http:///SmartUrl.it/MLRo (Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Manager de Fotbal AICI: Http:///SmartUrl.it/MLRo
Raspunde
mihaela alexandru
14 August 2009, 23:12
nu am orgasm decat atunci cand ma masturbez sau partenerul meu imi face sex oral.este o explicatie?? va multumesc
Raspunde
Nae
25 June 2012, 14:03
Pai e in regula. Inseamna ca asta iti place. Nu e regula sa ai numai orgasm intern. Daca esti cu "ea" in si te masturbezi pana la orgasm e super. Nu ?
Raspunde
anonim
03 November 2009, 15:27
numai la sex te gandesti tu?ha repede la calarit.....ahhh imi dai nr tau..poate ne intalnim si iti arta eu orgasm
Raspunde
TROLOLOL.
06 November 2011, 22:35
hahahah. ce mai faieri.
ana
10 January 2010, 00:48
prietenul meu imi face sex oral dar eu nu simt nimic...nici o placere......am orgasm decat daca ma pun deasupra..........
Raspunde
cara
02 March 2010, 02:54
inseamna ca nu il iubesti.Te cred ca tii la el dar daca vrei sa ai orgasm nu o sa ai niciodata cu o persoana pe care nu o iubesti,ci doar tii la el.Ai grija ca o sa-si dea seama cu timpul.Pa,ai grija de tine
Raspunde
nimeni
01 January 2012, 23:52
Orgasmul nu tine neaparat de iubire...mi se pare o prostie. Consider ca ai orgasm in momentul in care esti cu corpul si mintea concentrate la ceea ce faci...
marya
02 December 2011, 17:37
astea sunt probleme seriaose de sanatate dar voi taranilor nu va ganditi decat la sex in sine pt ca sunteti niste tarani labagii,ce stiti voi despre femei si placere?lasati-o balta....
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV