Multe situatii neprevazute astazi. Horoscopul din 23 noiembrie 2012

Multe situatii neprevazute astazi. Horoscopul din 23 noiembrie 2012
Citeste mai mult despre: Miley Cyrus, ACASA, ACASA TV, acasatv, horoscop
Data publicarii: 23 Noiembrie 2012

Situatii cu mult neprevazut. E bine sa fim cat se poate de prudenti, sa ne reuseasca initiativele si sa fim prompti in replica, sa nu riscam daca stim ca sunt sanse minime sa ne-alegem cu un castig cert.

(SAGETATOR)
Puteti pune bazele unei noi afaceri si sa negociati cu partenerii, iar contractul sa fie semnat peste cateva zile, cand Mercur nu va mai fi retrograd. O sansa de a pleca intr-o excursie, la invitatia cuiva care va iubeste si vrea sa fiti impreuna zilele astea.

(CAPRICORN)
Va pregatiti de un eveniment important - va mutati, faceti rodajul masinii pe care v-ati fi cumparat-o recent, sau va luati ceva care costa mult. Se poate sa le dati o mana de ajutor unor prieteni care renoveaza o casa, fac pregatiri de nunta, botez sau de aniversare, in stil mare.

(VARSATOR)
Or sa va convoace niste prieteni la o actiune care sa va puna in valoare un talent, sa va si destindeti - poate faceti miscare, un sport sau va duceti diseara intr-un club. Sanatatea are niste minusuri si trebuie gasit ceva care sa va destinda, sa va insufle o stare de optimism.

(PESTI)
Se pare c-o sa intrati la cheltuiala, poate va deplasati spre o zona montana, sau o sa le luati unor prieteni care se casatoresc un cadou de nunta sau de casa noua. Incepe sa scartaie o colaborare cu niste parteneri care nu-si respecta promisiunile initiale si pana la sfarsitul saptamanii viitoare o sa stiti ce-aveti de facut.

(BERBEC)
O situatie cu mult neprevazut, poate fi o confirmare dintr-un birou de sef c-ati primit o aprobare sau ca o sa fiti trimisi cu o treaba anume in deplasare. Emotii la gandul c-o sa revedeti pe cineva de care depinde relatia voastra sentimentala si o sa luati o decizie.

(TAUR)
Intrati intr-o combinatie cu niste prieteni care pot pune umarul la o activitate extraprofesionala si sa fie un succes - sa capatati un plus de vizibilitate. Se poate sa va conversati pe net cu cineva de care va e dor si sa mai scurtati distantele, sa va ostoiti dorul de acea persoana.

(GEMENI)
O sa va puteti recapata banii imprumutati, bunurile ratacite, instrainate si o sa aveti cu ce sa dati o fuga prin imprejurimi, zilele astea. Va faceti program de casa - mare parte din zi faceti curatenie generala, pregatiri, in vederea musafirilor de maine si va fi o munca in comun.

(RAC)
Or sa va cointereseze niste parteneri de afaceri sa lucrati la un proiect care sa va ocupe tot timpul - va ganditi pana luni si semnati, sau nu, contractul. O sa incasati niste bani si-o sa aveti de cheltuiala zilele astea, sa iesiti pe undeva cu ai vostri.

(LEU)
Ati putea pleca intr-o excursie daca v-ati reparat masina, ati facut rost si de bani, v-ati rezervat si locuri de cazare, sa aveti unde innopta. Va invita cineva in alt oras, sa petreceti cateva zile - cu un partener anume - o zi de nastere, un botez, o casatorie.

(FECIOARA)
Va faceti planuri cu bataie lunga - sa stiti pe ce colaborari contati, unde o sa va petreceti sarbatorile, cu cine si unde - ca sa stiti si ce sume sa alocati in acest sens. Se poate sa va intalniti marea dragoste, sa revina in viata voastra cineva pe care-l credeati definitiv pierdut.

(BALANTA)
Se poate sa va dedicati mare parte din timp treburilor gospodaresti, sa zugraviti, sa reamenajati interiorul, poate in vederea unui eveniment festiv. O sa fiti invitati de onoare la ziua cuiva de nastere sau o fi o cununie civila, e un moment festiv.

(SCORPION)
O sa definitivati o situatie, faceti plati pentru cazare, transport, puteti pleca si in deplasare sau la un team building, sau doar la distractrie cu prietenii. Se poate sa cheltuiti niste bani in plus pentru reparatia masinii sau poate va luati
una nou nouta.

Program Acasa TV
  • Luni
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Leylifer
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Leylifer
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies