Reclama pentru un parfum Yves Saint Laurent interzisa in Marea Britanie - Vezi de ce! - VIDEO

Spotul TV pentru parfumul Belle D'Opium, care poarta semnatura casei Yves Saint Laurent a fost interzisa in Marea Britanie, deoarece atitudinea modelului din reclama semana izbitor cu cea a unei persoane care consuma substante stupefiante.
Reclama pentru un parfum Yves Saint Laurent interzisa in Marea Britanie - Vezi de ce! - VIDEO

In reclama apare o femeie care danseaza frenetic, cu o atitudine voit erotica, aparent prea sexy pentru autoritatile din Marea Britanie. Sloganul reclamei este "I am your addiction, I am Belle D'Opium. The new fragrance by Yves Saint Laurent / Eu sunt viciul tau. Eu sunt Belle D' Opium. Noul parfum de la Yves Saint Laurent".

Reprezentantii autoritatii care trebuie sa isi dea avizul pentru introducerea reclamelor in programele TV britanice au declarat ca atitudinea modelului din reclama e prea asemanatoare cu cea a unei persoane care a consumat droguri si nu poate rula pe micile ecrane deoarece ar incuraja consumul de stupefiante.

Scena cea mai controversata a spotului este cea in care modelul isi pozitioneaza un deget pe brat, ca si cum si-ar injecta ceva. Acest detaliu a facut  de fapt ca reclama sa fie interzisa.daniel
08 February 2014, 10:22
Buna ziua,as dori prin intermediul dumneavoastra sa promovez un producator roman,care produce si comercializeaza o gama variata de parfumuri, afther shave si nu numai,fabricate numai din esente frantuzesti,preparate conform retetelor originale,parfumuri de calitate superioara,ce va garanteaza succesul imaginii d-voastra.Multumesc frumos pentru acesta ocazie, mai multe detalii pe pagina web http://
Raspunde
shiba
27 April 2011, 23:39
moamaaaaaaaaa:O:O...ce idioti...ce e in neregula cu reclama asta???...k pune femeia degetul pe vena???...:))))...hai k e tare...=)))
Raspunde
Ema
02 February 2011, 17:48
Bine ca interzic reclama la un parfum, care sincera sa fiu numai cu gandul la droguri nu duce! Dar reclamele la tigari si alcool, nu sunt interzise!
Raspunde
ramo
03 February 2011, 08:29
ai dreptate si te sustin!!k la droguri si tigari si alcool dc nu interzic fabricarea si reclamelele?
Raspunde
anonim
03 February 2011, 10:06
stiti, tigarile sh alcolul sa fie lasate dar drogurile dale-n praznic.:))

03 February 2011, 09:28
doamne ce pot interzice la aceasta reclama ca se pune pe jos si se ridica cu sanii in sus???mie imi place reclama
Raspunde

02 February 2011, 22:52
lol :)))
Raspunde

02 February 2011, 22:49
THE VIDEO YOU ARE TRYING TO WATCH IS CURRENTLY UNAVAILABLE. PLEASE CHECK BACK SOON.
Raspunde
lia
02 February 2011, 18:59
reclama e ca reclama ... nu vad nimic indecent aici .... pff prostilor...
Raspunde
tania
02 February 2011, 15:45
privind acest spot publicitar, nu ma simt sub nici o forma atrasa sau incurajata sa folosesc stupefiante!! prostii!! reclama e decenta, fata e dragutsa!!!
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV
TODO supply a title