O vezi pe Kristen Stewart in rol de Alba ca Zapada?

Kristen Stewart, ales Bella din trilogia Amurg, ar putea trece de la povesti romantice cu vampiri luptatori la povesti pentru copii. Mai exact, e posibil ca actrita sa interpreteze in curand rolul celebrei Alba ca Zapada, intr-un film numit "Snow White and The Huntsman", in care joaca si Viggo Mortensen si Charlize Theron.
O vezi pe Kristen Stewart in rol de Alba ca Zapada?

Cei de la studiourile Universal au spus initial ca producatorii cauta o actrita incepatoare pentru rolul principal, pentru ca vor o fata noua in film. Cu toate astea, The Hollywood Reporter a anuntat ca lui Kristen i s-a propus deja acest rol.

Kristen nu e singura care asteapta sa afle daca va fi aleasa pentru rolul principal din film. Felicity Jones, Alicia Vikander, Emily Browning si Rileyk Keough (care a jucat alaturi de Kristen in "The Runaways") au dat deja probe serioase pentru a vedea daca au vreo sansa. Spre deosebire de ele, lui Kristen i s-a spus ca nu e nevoie sa dea nicio proba.

E drept ca are pielea foarte alba, iar parul ei, proaspa vopsit blond, poate fi vopsit din nou brunet pentru rolul printesei Disney. Trasaturile fizice o fac sa para cea mai potrivita alegere pentru rol. Exista totusi si alte actrite care ar putea fi la fel de potrivite, din acest punct de vedere.Daca e acceptata ca Alba ca Zapada, Kristen va juca alaturi de Viggo Mortensen, care va fi Vanatorul, iar in rolul Mamei Vitrege o va avea alaturi pe superba Charlize Theron.

Va fi un remake al povestii originale scrise de Fratii Grimm, in care Vanatorul e personajul principal: dupa ce e trimis in padure sa o omoare pe Alba ca Zapada, el alege sa o lase in viata si ii devine mentor. Filmul va aparea pe marile ecrane din SUA pe 12 decembrie 2012.

diana-maria
06 December 2011, 12:43
pentru acest film ar fi perfecta pentru ca este vorba de o printesa razboinica nu de o piti
Raspunde
georgiana
01 March 2011, 17:33
da de ce nu sasa daca poate ,poate sa fie si un batman din partea mea ca nu ma intereseaza
Raspunde

28 January 2011, 11:09
ca actrita e ceva de capul ei , dar la aspect ce urata mai e, si are o fata parca mereu e drogata
Raspunde

01 February 2011, 16:26
uitete la tn tu....ca tare perfecta mai iesti....
Raspunde
Anaaa
01 February 2011, 16:25
yes...dece nu...
Raspunde
dana
28 January 2011, 15:01
e prea rea pt un rol asa de siropos
Raspunde
Andreea
28 January 2011, 14:01
Chiar i sar potrivi mult.
Raspunde
deaa
28 January 2011, 12:01
eu cred ca i se potriveste de minune ....la ce piele alba are saraca k laptele se potriveste cu numele
Raspunde
fwerg
28 January 2011, 11:17
exact are fata de drogata si nu iar sta bn in asemenea rol tre sa aiba fata de printesa sau cam asa ceva pt un rol ca asta
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV
TODO supply a title