Bebelusa Oana a aratat mai mult decat si-ar fi dorit la "Dansez pentru tine"! Uite de ce accident vestimentar a avut parte

Raggaeton-ul a fost unul dintre dansurile mult-asteptate aseara, la "Dansez pentru tine", iar concurentii s-au intrecut in miscari care de care mai provocatoare.

Bebelusa Oana a aratat mai mult decat si-ar fi dorit la  Dansez pentru tine ! Uite de ce accident vestimentar a avut parte

Oana Ionita a intrat pe scena pentru dansul de raggaeton imbracata intr-un maieu negru si o pereche de pantaloni scuri, din blugi, minusculi.

Fii o mamica tonica! Afla ce exercitii poti face in timpul sarcinii

Oana si partenerul ei, Ali, au facut un dans spectaculos, insa in timpul unei miscari, Oana a reusit, fara voia ei, sa-si arate lenjeria intima, de culoare neagra.

Oana si Ali au ridicat sala in picioare si la proba de dans tiganesc, unde blonda si-a expus abdomenul bine lucrat, spre deliciul publicului.

 Vezi dansul Oanei aici

6 comentarii despre " Bebelusa Oana a aratat mai mult decat si-ar fi dorit la "Dansez pentru tine"! Uite de ce accident vestimentar a avut parte "

Eddy
01 December 2012, 22:49
REPARATII CALCULATOARE LA DOMICILIU Bucuresti Contact : 0737.392.616 ^ 0767.646.240 sau eddy_calculatoare@yahoo.com
Raspunde
Rolf
03 December 2012, 19:29
Bine mai, baiat Ed, am un calculator care nu prea merge si-mi face figuri, se misca mai greu decat nana dupa ce aluneca in baie. Am o intrebare, vrei sa fii platit in sfarmafalci sau in monede de 25 de centi ?
Raspunde
SmartUrl.it/RoML
02 December 2012, 14:30
Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici: Http:///SmartUrl.it/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SSC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Telefoane Mobile Samsung, Trofee, Diplome, etc! (Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Http:///SmartUrl.it/RoML
Raspunde
Nume
02 December 2012, 10:35
chiloti am tot vazut la Dansez... de toate culorile.. ar fi fost interesant sa vrdem altceva!
Raspunde
maricica
01 December 2012, 20:14
Se zice maiou...
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV