Invata sa-ti faci o manichiura care va atrage toate privirile - FOTO&VIDEO

Ochii si unghiile sunt cartea noastra de vizita - asta se stie de mult. De aceea trebuie sa le acordam o atentie deosebita, mai ales acum, ca a venit sezonul cald. Asa cum nu iesim din casa fara sa ne mai uitam inca o data cum ne sta parul aranjat, la fel trebuie sa procedam si cu unghiile.

Invata sa-ti faci o manichiura care va atrage toate privirile - FOTO VIDEO

Colorate, mate, sidefate, french, si mai nou silver, totul este la moda. O noua alternativa de manichiura ne vine in ajutor atunci cand suntem in pana de idei sau am incercat cam tot ce stiam: manichiura cu burete. 

Top 18 cele mai ciudate tratamente de infrumusetare

Desi pare banal, efectul este uimitor si il obtii in cel mai scurt timp. Avantajul acestui tip de manichiura este faptul ca poate fi realizat atat pe unghii scurte cat si  pe unghii lungi si mai ales ca nu ai nevoie de multe lucruri.

02 June 2012, 18:07
daca asta ar insemna cartea mea de vizita, as sta cu ele in buzunar...si nu va mai laudati ca ati inventat apa calda...si ati uitat sa specificati pentru ce varsta sunt, banuiesc ca 12...maxim 13 ani, nu?
Raspunde
BiuL
01 June 2012, 23:07
se numeste manichiura ombre sau gradient (in degradeu)
Raspunde
zzbd
01 June 2012, 13:55
Pacat ca modelele acestea se purtau vara trecuta.fail!
Raspunde
Rebella
01 June 2012, 14:15
Se purtau si cu 4 ani in urma, asta nu inseamna ca nu se mai pot purta aceste modele :) Parerea mea este ca niciodata nu au fost "out of fashion" ca sa zic asa. Iti poti crea orice model, oricand doresti tu :)
Raspunde

01 June 2012, 13:22
interesant, cele albastre imi plac
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV