Coafura de vedeta in doi timpi si trei miscari - FOTO

Vedetelor le place parul cu volum si aceasta tendinta a dominat toate prezentarile de moda din acest sezon. Kim Kardashian, Shakira si Rihanna au facut furori vara aceasta cu niste coafuri deosebite, pline de volum, dar numai in partea din fata, amintind de anii '50-'60.

Coafura de vedeta in doi timpi si trei miscari - FOTO

Daca si pe tine te fascineaza moda retro sau pur si simplu vrei o coafura speciala pentru un eveniment deosebit, iti  aratam cum sa arati fabulos din cateva miscari.

1. Selecteaza partea din fata a parului, careia vrei sa ii dai volum. Prinde restul parului cu un elastic la spate.

2. Cu ajutorul unei perii pentru tapat sau al unui pieptan des, tapeaza suvita cu suvita tot parul din fata. Daca este prea umflat, cu ajutorul periei, asaza-l pana arata exact cum vrei. Cand arata asa cum iti doresti, prinde parul tapat cu o clama discreta la spate.

3. Restul parului, cel de la spate poate fi prins intr-o coada, intins cu placa si lasat pe spate sau il poti ondula cu ajutorul unor bigudiuri mai mari
. Alegerea este a ta. 

Bianca
29 August 2012, 10:00
chiar daca, coafurile sunt frumoase sunt foarte greu de urmarit din cauza reclamelor care intra de fiecare data cand avansezi (click pe sageata din dreapta). Sunt foarte enervante drept pentru care am renuntat sa ma mai uit. Faceti ceva cu reclamele astea.
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV