Ce trebuie sa avem in vedere in momentul in care ne spalam pe cap

Sunt foarte multe aspecte care conteaya in momentul in care ne spalam pe cap si pe care multe dintre noi nu le cunosc. Temperatura apei, de exemplu, este un factor foarte important cand vine vorba de curatarea scalpului si a parului. Ideal este ca apa sa fie calduta si in niciun caz rece sau fierbinte.
Ce trebuie sa avem in vedere in momentul in care ne spalam pe cap

Daca apa este rece, grasimea si murdaria de la baza firului de par nu sunt eliminate eficient iar daca apa este fierbinte atunci poate determina ca pielea capului sa produca un exces de sebum. Ca sa obtii un plus de stralucire, dupa ce te-ai clatit bine, poti sa mai treci cu un jet de apa rece deasupra parului. Apa rece ajuta la inchiderea cuticulei si astfel parul tau va reflecta mai puternic lumina.

De asemenea, este important sa stii ca inainte de aplica samponul tot parul trebuie sa fie ud. Totodata, cantitatea de sampon pe care o aplici pe par trebuie sa fie proportionala cu lungimea parului. Daca aplici prea mult samponi nu vei obtine altceva decat reziduri care raman pe scal.

Cantitatea de spuma pe care o produce un sampon nu este relevanta in determinarea calitatii produsului rspectiv, dimpotriva indica faptul ca samponul respectiv contine mai mult agenti chimici care fac spuma.Pe de alta parte, este important sa incerci sa nu incurci parul in timp ce te speli si nici sa faci obisnuitele miscari circulare care nu fac altceva decat sa iti incalceasca parul. Este mai bine sa iti masezi delicat scalpul, fara gesturi grabite. Masajul se incepe de la frunte spre ceafa si trebuie sa dureze circa trei minute, timp in care agentii de curatare din sampon isi vor face treaba.


11 May 2011, 13:51
numai oameni care nu atiu sa scriue, fac articolele astea....
Raspunde
imma
12 May 2011, 18:58
Este grea gramatica limbi romane:)):))
Raspunde

11 May 2011, 15:03
dar tu stii sa scrii? :))
Raspunde

11 May 2011, 21:19
absolut !NU!

11 May 2011, 15:09
se pare ca nu =))
deeea
12 May 2011, 17:26
a;'flgfdgfdg
Raspunde
IuLIa Farcas
11 May 2011, 15:49
Frumos articolul ....:) si daca gresesc si ei ce e asa mare lucru toti gresim tu asta de jos cu gura m-ai mare zici ca ei nu stie sa scrie ? dar tu ?:)) m-ai rau "numai oameni care nu atiu sa scriue, fac articolele astea...." probabul ziceai numai oamenii care nustiu sa scrie fac articolele astea deci nu mai fi tu aia m-ai cu coarne sau ala :))
Raspunde
Oana
11 May 2011, 19:58
Daca se intampla doar o singura data puteam sa spun ca ti-a scapat si a fost o greseala, dar se pare ca nu iti foarte familiar acest mic semn denumit cratima "-" si cu atat mai putin folosirea lui... Cu siguranta greselile lor sunt "minuscule" in comparatie cu ale tale:D
Raspunde
Anonim`
11 May 2011, 11:56
AS o sa fac !!
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV
TODO supply a title