Chef Joseph Hadad ne spune și care sunt pașii de urmat. ”Avem mazăre, nap, nuci, conopidă, ciuperci mărunțite și zucchini, ceapă, ulei de măsline, busuioc, oregano, roșii, grepfruit roșu.
Mazărea fiartă, am făcut-o mousse, cu nucile măcinate. Ceapa verde au sotat-o cu ulei de măsline. Morcovii, fierți al dente, i-am sotat, de asemenea.
Am fiert foarte bine conopida, cu sare și puțin vin alb. După aceea, am stors-o bine printr-o cârpă.
Napii i-am curățat, i-am fiert cu sare, după aceea i-am sotat să fie aurii.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Vedetele anului 2023: revelatii si absente 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Vedetele anului 2023: revelatii si absente 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Ingeri tacuti 75 min
|
23:15 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:15 | Esmeralda 60 min
|
01:15 | Leylifer 75 min
|
02:30 | Trei surori 165 min
|
05:15 | Numele meu e Riza 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|