Maria Ciobanu le-a daruit telespectatorilor trei cantece indragite din repertoriul ei!

Cei care o iubesc pe solista de muzica populara au trimis multe mesaje in redactia „Povestirilor adevarate” atunci cand au aflat ca ea va fi invitata in cadrul emisiunii. Cantareata a fost de acord sa le cante cateva melodii de suflet din repertoriul ei.

Una dintre cele trei melodii, respectiv a doua, intitulata „Cei mai frumosi ani ai mei”, este o melodie foarte indragita pe care solista a dedicat-o special admiratorilor care au urmarit-o in cadrul emisiunii, o melodie care vorbeste si despre viata ei.

Maria Ciobanu a marturisit ca cel mai mult in viata i-a placut sa le daruiasca celor care o iubesc cantecele ei, cantece cate au darul de a alina suferinta, dar si de a aduce bucuria in sufletul omului.

 

Dumitrache alexsandra
28 September 2014, 22:54
am iubito pe Maria Cisi ma bucur foarte mult
Raspunde

03 September 2011, 20:14
o voce extraordinara,
Raspunde
ioana
21 May 2010, 10:05
o iubesc pe aceasta mare doamna a cantecului nostru popular.Mama mea o adora, pur si simplu si eu am crescut cu cantecele Mariei Ciobanu . Vocea Mariei Ciabanu ma face sa o simt alaturi pe mama mea, care nu mai este langa mine, Dumnezeu s-o ierte, de 16 ani. Multa sanatate si bucurii acestei mari artiste!
Raspunde
trincu valentina
20 October 2009, 00:20
Vreau sa ****** spun ca o iubesc pe doamna Maria Ciobanu de la varsta de 3 ani.Acum am 29 si visez sa ma intalnesc cu dumneaei.De ce nu vine si la Galati? Sa-i traiasca nepoteii si sa ne incante in continuare.O iubim mult.
Raspunde

08 September 2009, 08:45
CEL MAI MULT M-AU IMPRESIONAT DUETURILE MARIEI CU IONUTZ ! CIOCARLIEI ROMANESTI II UREZ DIN TOATA INIMA LA MULTI ANI ! SI MULTE SUCCESE SI IN CONTINUARE SI BUCURII DELA NEPOTI ! ILVAIRA - ISRAEL
Raspunde
elena
07 September 2009, 21:28
buna seara sunt elena din bacau urmaresc seara de seara emisiunea povestiri adevarate o salut si o respect foarte mult pe doamna maria ciobanu ciocarlia muzici noastre romanesti sa ne traiti
Raspunde
NELU TOMA
04 September 2009, 21:31
SA NE TRAIESTI "CIOCARLIA CANTECULUI POPULAR ROMANESC" 1000 DE ANI,SA FII SANATOASA SI SA NE MAI INCANTI CU VOCEA TA SUPERBA SI CRISTALINA CA O LACRIMA. IDOLUL TAU DIN FOCSANI-VRANCEA
Raspunde
dmb
27 August 2009, 12:59
deosebita doamna maria ciobanu:)
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV