Ingrediente:
5 cotlete de berbecuţ
400ml lapte
200g mălai
50g unt
100g parmezan ras
3 fire de rozmarin tocat
4 bucheţele de broccoli
200 ml vin roşu
sare
Mod de preparare:
Cinci cotlete de berbecuţ se frig la tigaie. 400 ml lapte se fierbe, apoi se adaugă în ploaie 200 g mălai. Se amestecă cu 50 g unt, 100 g parmezan ras, sare şi trei fire de rozmarin tocat. 4 bucheţele mici de broccoli se trag în unt, iar 200 ml vin roşu se fierbe. Pe un platou se aşează în mijloc mămăliguţă, peste care se pun cotletele fripte, cu distanţe între ele, acoperite apoi cu broccoli şi, de jur împrejur, pe platou o dungă de vin roşu fiert, pentru aromă şi culoare.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Acea fata 60 min
|
09:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Pamantul, Soarele si tu 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Acea fata 60 min
|
22:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Acea fata 60 min
|
02:00 | Trei surori 150 min
|
04:30 | Doctorul casei 45 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|