“Concert Il Divo: Live in Los Angeles”, a doua zi de Craciun, ACASA

In a doua zi de Craciun, celebrul cvartet de tenori Il Divo va sustine ACASA un concert extraordinar, de la orele 23.30, “Concert Il Divo: Live in Los Angeles”. Concertul, care a avut loc la Greek Theater din Los Angeles, marcheaza debutul fenomenal in televiziune al celor patru tenori si face parte din primul lor turneu mondial, cu care Il Divo a ajuns in 18 tari si 69 de orase.
“Concert Il Divo: Live in Los Angeles”, a doua zi de Craciun, ACASA

In fata a peste 5000 de oameni emotionati de vocile celor patru tenori, Il Divo interpreteaza piese precum “Unbreak My Heart”, “All By Myself”, “Unchained Melody", sau “My Way”, iar telespectatorii ii vor putea urmari pe David, Urs, Sebastien si Carlos ACASA, pe 26 decembrie de la 23.30.

Spectacolul de senzatie este regizat de Larry Jordan, nominalizat la premiile Emmy si Grammy pentru regia show-urilor unor mari artisti, precum, Elton John, Neil Diamond, David Bowie, sau Neil Diamond. Primul album al trupei de tenori s-a bucurat de un mare succes la public, si a fost vandut in peste cinci milioane de copii in mai putin de un an. Cei patru baieti au fost descoperiti in urma unui casting de Simon Cowell, cunoscut mai ales in calitate de membru al juriului unor show-uri de televiziune precum, Pop Idol, American Idol, sau Britain’s Got Talent.maricica
27 December 2010, 12:06
fantastic daca l ati relua ar fi extraordinar
Raspunde
Cris
27 December 2010, 00:28
Superb concert. Multumesc ACASĂ TV.
Raspunde

26 December 2010, 13:31
cel mai tare concert posibil...in sfarsit
Raspunde

21 December 2010, 15:20
ce misto!il divo canta melodia de generic al telenovelei predestinati-sortilegio de amor
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV