Blondele si brunetele si-au unit fortele in coalitia TOPLESS - VIDEO

E pace in politica imaginara a modelelor fasnete de pe plaiurile mioritice. Partidul Blondelor si Partidul Brunetelor au facut un pact mai solid decat Alianta DA, mai trainic decat Uniunea Social Liberala, mai durabil decat orice Conventie Democrata. Liderii autoproclamati ai acestor grupari, Denisa Bita si Roxana Marinescu au ingropat securea razboiului pentru barbati si au facut o coalitie care sa castige intreg electoratul masculin - COALITIA TOPLESS!

In politica, furtul unei idei este la fel de usor de trecut cu vederea ca un doctorat plagiat, asa ca cele doua sirene au facut uitate orice dispute si au pecetluit noua prietenie cu atingeri senzuale.

9 alimente bune pentru sanatatea sanilor unei mamici

Saruturile patimase, dar nevinovate, cu o alta domnisoara nu ii sunt deloc straine nici Denisei. Surprinzator, blonda a spus ca pot fi o minunata metoda de a atrage atentia... nu altor fete, ci barbatilor!
Cum traiesc copiii elitei din Teheran. Sanctiunile internationale si regulile stricte din Iran nu ii afecteaza! FOTO Thalia, in costum de baie la 43 de ani. Cum arata acum corpul actritei care i-a impresionat pe toti cu silueta ei in Marimar
miahi3i
28 June 2012, 09:57
Poti intra pe kinomd. com ca sa privesti cele mai noi filme/seriale ONLINE HD RAPID. Kinomd. com NR1 Mereu. Hai pe kinomd. com
Raspunde
iza
27 June 2012, 17:38
ce ***** proaste!se cred super tari dar sunt penale si penibile!Partidul curvelor ar trebui sa se numeasca!nu mai promovati parasute de astea ca-si iau lumea-n cap!
Raspunde
nene
27 June 2012, 15:41
promovati numai ***** si panarame ce e asa educativ in emisiunea asta numai parasute dezbracate aratati o sa ajungem sa vedem numai emisiuni porno de dimineata pana seara sa va fie rusine emisiuni mai educative mai frumoase nu va duce capul sa faceti?
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV