“Am simtit ca ies din trup, de parca as fi fost o bomba”. Afla povestea incredibila a unei tinere

Telespectatorii sunt invitati sa paseasca “Dincolo de Povestiri” pentru noi experiente incredibile, pe 24 septembrie, de la 23:30, ACASA.

Paula Seling: “El a fost sclipirea pe care o asteptam”. Afla povestea vietii frumoasei cantarete FOTO

Paula Seling este invitata Oliviei Steer in ultima editie din acest sezon a emisiunii „Doamne de poveste”, ce va fi difuzata duminica, 26 mai, de la 16.30, ACASA.

Romanita Iovan, cum a ajuns un fotomodel sa devina unul dintre cei mai apreciati designeri din Romania.

Aflata mereu in cautarea iubirii si a frumosului, fiecare capitol din viata Romanitei Iovan se intrepatrunde in mod armonios. Afla care este secretul fericirii si al succesului in lumea modei.

Maria Salaru: drama unei mari cantarete

Olivia Steer prezinta duminica, 12 mai, de la 16.30, la “Doamne de poveste”, ACASA, portretul unei mari doamne a muzicii populare romanesti, Maria Salaru, un destin marcat de tragedii si drame.

Tamara Buciuceanu, de Paste, la “Doamne de poveste”, ACASA

Pe 5 mai, in ziua de Paste, “Doamne de poveste” a prezentat un documentar special cu filmari realizate de-a lungul timpului cu o doamna de poveste a teatrului si cinematografiei romanesti, Tamara Buciuceanu.

Portretul unei iubiri de poveste: Mihaela Tonitza Iordache & Stefan Iordache

Telespectatorii au putut urmari o editie documentar a emisiunii “Doamne de poveste”, difuzata de la 16.30, ACASA, care reconstituie marea poveste de dragoste dintre Mihaela Tonitza Iordache si Stefan Iordache.

Ionela Prodan: "Nu uit de unde vin". Afla o poveste de viata, minunata

Cel mai important in viata este sa nu uiti de unde ai plecat! Acesta este motto-ul dupa care se ghideaza Ionela Prodan.

Rodica Bujor, despre muzica si emotia regasirii iubirii

Olivia Steer a adis povestea uneia dintre cele mai mari cantarete de muzica populara pe care le-a avut Romania: Rodica Bujor.

Rodica Bujor avea in glas triluri. Afla povestea uneia dintre cele mai iubite cantarete de muzica populara

Rodica Bujor avea in glas triluri. Ea a fost un regal al cantecului popular romanesc.

Monica Anghel: secretul succesului si al unei vieti fericite

Monica Anghel, invitata de duminica, 7 aprilie, de la 16.30, de la “Doamne de poveste”, vorbeste in cadrul emisiunii difuzate ACASA despre prima ei poveste de dragoste, despre satisfactiile pe care i le ofera lumea artistica si rolul de...

Stela Enache: Despre iubire, muzica si pretul succesului. Afla povestea de iubire dintre ea si Florin Bogardo

Stela Enache si Florin Bogardo au interpretat piesa de succes, “Ani de liceu”, de pe coloana sonora a filmului “Liceenii”. Stela Enache, celebra solista a anilor ’70, a fost invitata duminica, 31 martie, de la 16.30, la...

Lucky Marinescu: “Dragostea o simti imediat, nu-ti trebuie filozofie mare sa stii cine e indragostit sau nu". O poveste impresionanta spusa de o doamna adevarata

Lucky Marinescu, o doamna a muzicii usoare romanesti si tododata aparatoare a femeii si feminitatii, este invitata de duminica, 24 martie, a emisiunii “Doamne de poveste”, difuzata de la ora 16.30, ACASA.

Povestea emotionanta a Virginiei Rogin: Despre iubire, singuratate si actorie

Virginia Rogin, actrita pe care telespectatorii o pot urmari in serialul “Inima de tigan”, si-a spus povestea de viata intr-un reportaj impresionant despre iubire, singuratate si actorie.
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV
TODO supply a title