Omul atins de Dumnezeu, la "Dincolo de povestiri"

Marti, de la 23:30, Elena Lasconi dezvaluie la “Dincolo de Povestiri”, ACASA, povestea unui barbat care, in ochii multora, a trait imposibilul. El sustine ca l-a intalnit pe Dumnezeu in perioada in care s-a zbatut intre viata si moarte si ca s-a intors intre cei vii cu un mesaj de la Dumnezeu.

“In urma cu doi ani Marius a fost victima unui accident cumplit. Un tir de 30 de tone a intrat in plin in autovehiculul pe care il conducea si l-a facut praf. Marius a stat 15 zile in coma conectat la aparate. In tot acest timp, medicii credeau ca pacientul va muri. S-a intamplat insa un miracol. Marius si-a revenit”, spune Elena Lasconi, realizatoarea emisiunii “Dincolo de povestiri”.


Cat timp aparatele l-au tinut conectat la viata, acesta spune ca a trait intens pe tot parcursul comei, iar experienta este greu de descris in cuvinte. “In timp ce se zbatea intre viata si moarte pe patul de spital, sufletul lui a calatorit intr-o alta lume. Marius spune ca l-a cunoscut pe Dumnezeu la propriu, a vorbit cu El, a vazut Raiul, dar si Iadul”, adauga Elena Lasconi.


“Dumnezeu mi-a spus: <<Iata dovada faptului ca ai fost la Mine!>>. Cum se spune in lumea noastra o vorba, si-a pus stampila.  Mi-a pus pe piciorul stang, unde am avut accidentul, o cruce”, povesteste barbatul pentru “Dincolo de Povestiri” despre cicatricea in forma de cruce de pe picior, un semn pe care doctorii nu si-l explica.
“Prietenii si familia sunt convinsi ca Marius spune adevarul. Chiar si medicii considera ca la cat de grav accidentat era numai Dumnezeu l-a salvat. Barbatul s-a schimbat radical de cand a renascut. Incredibil, dar adevarat, acum omul spune ca este fericit ca a suferit oribilul accident care era cat pe ce sa-i curme viata”, povesteste Elena Lasconi despre cazul pe care il prezinta in editia de marti a emisiunii.


Marius a marturisit ca Dumnezeu i-a incredintat un mesaj pentru intreaga omenire si ca acum a venit momentul sa-l transmita. Despre ce mesaj este vorba? Ce a vazut si a trait barbatul vreme de 15 zile cat a stat in coma? Despre toate aceste lucruri, marti, 5 noiembrie, de la 23:30, la “Dincolo de Povestiri”, acasa.
 

Genial! Ce se intampla cand pui acest telefon in cola Cum traiesc copiii elitei din Teheran. Sanctiunile internationale si regulile stricte din Iran nu ii afecteaza! FOTO

197 comentarii despre " Omul atins de Dumnezeu, la "Dincolo de povestiri" "

Anca
17 October 2014, 19:18
Iti multumesc pentru raspunsul tau. M-a incurajat. S-a creat un total haos in legatura cu aceste carduri de sanatate. Parerile sunt impartite: unii reprezentanti ai Bisericii Ortodoxe spun ca deocamdata nu inseamna nimic aceste carduri; unii monahi spun ca sa nu le luam. Suntem total debusolati in aceasta privinta.
Raspunde
Anca
16 October 2014, 16:18
Doamne ajuta! Marius, tu ce parere ai de aceste carduri de sanatate, care au inceput sa fie eliberate tuturor cetatenilor de pe teritoriul Romaniei? Inseamna lepadare de Hristos aceste documente daca le primim? Si ce trebuie sa faca bolnavii care depind de tratamente lunare? Multumesc anticipat!
Raspunde
Marius
16 October 2014, 23:07
Anca...mesajul urmator sa nu fie inteles ca pe o lauda a mea sau mai rau spre mandrie...prin faptul ca pe corpul meu a fost insemnata o cruce ...dar nimic nu este intamplator pe pamant ...momentul e aproape...
Raspunde
Marius
16 October 2014, 22:40
Bine inteles ca se pregateste venirea lui antihrist asa cum a fost pregatita si calea Mantuitorului de catre profeti si de Inaintemergatorul Ioan totodata si cel prin care a intrat sfantul botez in lume...ATENTIE MARE ca precum fii lui satana vor fi insemnati cu semnul lui antihrist 666...tot asa vor fi insemnati si fii lui Dumnezeu cu semnul lui IISUS...CRUCEA...deci...nu va scapa nimeni ...Inca Dumnezeu il bate cu armele lui deci si raul ests ingaduit tot de EL...nu se misca nimic fara stirea LUI...nu va speriati de aceste obiecte deocamdata... vor iesi pe oameni semne fara ca cineva sai intrebe daca vor sau nu... ori sai oblige...DOAMNE AJUTA .
Raspunde
Adrian
10 October 2014, 22:59
Dupa cum spune Marius...Rugati-va si iar rugati-va la Maica Domnului sa mijloceasca pentru noi ca ea poate orice poate Dumnezeu cu puterea Ea poate cu rugaciunea. Orice cere de la Fiul sau ii implineste. Dar noi asta sa cerem: mila,iertare , tarie in credinta si dragoste.
Raspunde
Aurora
04 October 2014, 11:37
Doamne ajuta!Am o ruda care nu merge duminica la Biserica si nici pe copil nu il duce la Sfanta Impartasanie (are 8 luni copilul )ca spune ca are treaba,mereu duminica isi gaseste cate o scuza.Daca ar fi sa ii spun cat de pacat este ce ar trebui sa ii spun sa o fac sa inteleaga si sa nu isi mai gaseasca scuze....?
Raspunde
Marius
04 October 2014, 22:08
Auu...pai cum pt.altele sa ai timp si pt.Dumnezeu creatorul tau sa nu ai ?? diavolul o face sa creada ca sunt altele mult mai importante de facut tocmai atunci duminica...iar copilul...el nu are nici o vina ca nu stie ...tot ea se incarca cu pacate ...si ce pacate...DOAMNE AJUTA...
Raspunde
Paraschiva
02 October 2014, 18:13
Multumesc ptr. raspuns sper ca nu te-ai suparat doar vruiam o explicatie a ta sa i-o spun acelui monah,n-a fost o intrebare pusa cu rautate.DOAMNE AJUTA!
Raspunde
Marius
02 October 2014, 16:08
Maica Domnului Fecioara M A R I A sa fie clar pt toata suflarea Pamantului...este INDUMNEZEITA...a tinut in pantece pe IISUS HRISTOS ...Dumnezeul si mantuitorul sufletelor noastre...iar sfanta cruce are 4 laturi...1sus Tatal Dumnezeu ...2 jos Fiul Iisus pt.ca a coborat pe pamant...3 dreapta... Duhul Sfant...prin el a fost posibila zamislirea...iar 4 Fecioara Maria...pt.ca atat de mult iubeste Dumnezeu creatia lui...incat a lasat omul sa faca si el om...iar cea mai mare durere,pt.ca nu exista alta mai mare decat o mama sa-si ingroape propriul fiu ...iar lacrimile care le-a varsat pe crucea si picioarele fiului Ei ...sunt ploile din zilelle noastre adica viata pt.ca apa egal viata ...Abea dupa asta... A M I N...
Raspunde
Paraschiva
02 October 2014, 12:41
nu ma lasa sa scriu cuvantul INCHINA a te ruga
Raspunde
Paraschiva
02 October 2014, 11:24
cu felul tau de a te ce...*
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV