Ce sunt vampirii energetici si cum ne putem feri de ei. Afla cum reusesc sa-si epuizeze victimele

Legendele spun ca vampirii se hranesc cu sangele si energia victimelor cu scopul de a supravietui si de a-si face adepti. Discutam, insa, despre un alt fenomen:  vampirismul... energetic.

Se spune ca nu suntem capabili sa depistam la timp un vampir energetic insa cu siguranta simtim efectele atacului sau energetic.  Omul are 7 chakre iar acestea sunt tintele vampirului.

In plus, este important de stiut ca, in general, un atac energetic se poate desfasura numai daca agresorul si victima se afla aproape unul de celalalt.

Initiatii au facut si o clasificare a vampirilor energetici.  Caracteristicile fiecaruia sunt atat de familiare pentru fiecare dintre noi incat ne pun cel putin pe ganduri. Iata cateva exemple: se spune ca vampirul neputintei isi suge energia convingandu-si victimele ca nu o sa reuseasca niciodata sa-si atinga telurile.

Tipul cel mai rafinat de vampiri energetici este cel al conflictelor. El se hraneste din starea de tensiune pe care o provoaca in jur. Numarul mare de conflicte la nivel global ne poate face sa credem ca si numarul vampirilor energetici este continua in crestere.Se vorbeste insa si de vampirul invidiei. Acest individ iti va spune mereu ca succesul tau este doar o intamplare si ca oricum nu o sa dureze. Despre vampirul greselii se spune ca este cel mai usor de intalnit. El se bucura de greselile pe care le fac cei din jur.  Exista insa si vampirul binelui, o specie greu de identificat. Insa acest specimen este controversat: se declara salvator si se hraneste din starea falsa de bine  pe care i-o provoaca victimei.

Vampirul arogantei pare si el familiar. Pe acestia ii identificam destul de usor pentru ca ei sunt atotstiutori. Iar vampirii victimizarii sunt iarasi la tot pasul. Ei se plang, cauta atentie in permanenta doar pentru a ajunge in contact cu tine si a se hrani cu energie. Poate ca nu intamplator sunt sapte tipuri de vampiri adica exact numarul chakrelor energetice umane.
 

12 comentarii despre " Ce sunt vampirii energetici si cum ne putem feri de ei. Afla cum reusesc sa-si epuizeze victimele "

florentina
01 June 2013, 12:41
oameni buni, traim in sec 21, inca mai credem in povestile cu zane? :))) nu exista asa ceva, mi se pare o stupizenie sa poti publica un astfel de articol...
Raspunde
Stef
04 May 2015, 11:39
Sunt numiti "vampiri", sa spunem, metaforic. Nu poti spune ca nu exista astfel de oameni. Daca nu te-ai simtit niciodata secatuita de energie atunci cand vorbesti cu cineva, poate te-ai simtit plina de energie? Atunci e explicabila convingerea ta. :)
Raspunde
conia
07 November 2013, 13:28
de unde stii ca nu exista? ei exista, dar nu cum ii percepi tu. asa si pe dumnezeu nu-l vezi dar el exista :)
Raspunde
Cristi
27 October 2013, 15:18
Suntem in secolul 21 si vrajitoria inca exista. Daca tu nu crezi nu inseamna ca nu exista. Esti slab informata si slaba la minte.
Raspunde
hatem
18 October 2013, 20:21
ai dreptate Florentina,astea sunt rahaturi chinezesti,japoneze,etc,cheakra,cine sa creada in rahaturiile astea pagane
Raspunde
vasile
12 September 2014, 13:25
Nu mai fiti reticienti, aceste jigodii chiar exista, ai neputintei, ai invidiei, ai violentei, ai greseli, al aroganteiam unul cu mine pe curte care toata ziua ma acuza de orice si eu nu-l bag in seama si mai tare se ambaleaza si inventeaza tot felul si ma vorbeste la vecini de rau, cateodata ma aduce-n stare sa bag cutitu-n el, nu stiam care-i treaba cu el pana nu m-am informat pe net ca sa vad care-i treaba si netul are perfecta dreptate dar i-am tras-o rau de tot, de ziua fiului meu au venit mai multi baieti si fete la petrecere, am convenit cu o fata de 16 ani bine dotata sa vina cu mie in gradina dupa o capita stiind ca el sta la panda, am stat 2 minute, dupa aceea am repetat aceeasi figura cu nevasta-mea si cu inca vreo trei colegi de-ai fiului meu, efectul a fost scontat, am crezut ca explodeaza, a fugit imediat la vecini si lea parat, dar am uitat sa va spun ca vecini de langa noi erau pusi in tema, deci cred ca va bubui incurand, treaba e cat se poate de reala
Raspunde
narcisa
03 July 2013, 23:03
Cum sa nu fie asa cu energia? FLORENTINA. AM PE CINEVA NU-TI SPUN PE CINE CARE ,PROVOACA NUMAI TENSIUNE IN JUR,ITI SPUNE CA NU VEI REUSI NIMIC SI ALTELE. CA DUPA CE PLEACA ESTI UN PACHET DE NERVI SIESTI GOLIT DETOT DE ENERGIE. ESTE O STARE REA ..RAMAI MOALE MULTE ZILE.SI DESCURAJAT.
Raspunde
elena
03 March 2014, 12:46
Narcisa, bine punctat :)...
Raspunde
anonimus
10 May 2013, 08:00
acesta este pur shi simplu caracterul lor ca persoane , nu cred ca sunt constienti de ceea ce fack shi vampiri e o denumire pompoasa.
Raspunde
tania
02 May 2013, 13:01
pana la cati ani pot trai vampiri
Raspunde
myeconomist info
29 March 2013, 17:11
haine ieftine afla pe m y e c o n o m i s t info
Raspunde
SmartUrl.it/RoML
28 March 2013, 10:37
Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici: Http:///SmartUrl.it/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc! (Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Http:///SmartUrl.it/RoML
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV