Ce sunt vampirii energetici si cum ne putem feri de ei. Afla cum reusesc sa-si epuizeze victimele

Legendele spun ca vampirii se hranesc cu sangele si energia victimelor cu scopul de a supravietui si de a-si face adepti. Discutam, insa, despre un alt fenomen:  vampirismul... energetic.

Se spune ca nu suntem capabili sa depistam la timp un vampir energetic insa cu siguranta simtim efectele atacului sau energetic.  Omul are 7 chakre iar acestea sunt tintele vampirului.

In plus, este important de stiut ca, in general, un atac energetic se poate desfasura numai daca agresorul si victima se afla aproape unul de celalalt.

Initiatii au facut si o clasificare a vampirilor energetici.  Caracteristicile fiecaruia sunt atat de familiare pentru fiecare dintre noi incat ne pun cel putin pe ganduri. Iata cateva exemple: se spune ca vampirul neputintei isi suge energia convingandu-si victimele ca nu o sa reuseasca niciodata sa-si atinga telurile.

Tipul cel mai rafinat de vampiri energetici este cel al conflictelor. El se hraneste din starea de tensiune pe care o provoaca in jur. Numarul mare de conflicte la nivel global ne poate face sa credem ca si numarul vampirilor energetici este continua in crestere.Se vorbeste insa si de vampirul invidiei. Acest individ iti va spune mereu ca succesul tau este doar o intamplare si ca oricum nu o sa dureze. Despre vampirul greselii se spune ca este cel mai usor de intalnit. El se bucura de greselile pe care le fac cei din jur.  Exista insa si vampirul binelui, o specie greu de identificat. Insa acest specimen este controversat: se declara salvator si se hraneste din starea falsa de bine  pe care i-o provoaca victimei.

Vampirul arogantei pare si el familiar. Pe acestia ii identificam destul de usor pentru ca ei sunt atotstiutori. Iar vampirii victimizarii sunt iarasi la tot pasul. Ei se plang, cauta atentie in permanenta doar pentru a ajunge in contact cu tine si a se hrani cu energie. Poate ca nu intamplator sunt sapte tipuri de vampiri adica exact numarul chakrelor energetice umane.
 

Lady Gaga nu mai incape in costumele de scena. Cum arata plina de celulita, cu colacei si cu dresul rupt in zona posterioara 90% din oameni nu stiu asta! Cum iti incarci telefonul extrem de repede!

10 comentarii despre " Ce sunt vampirii energetici si cum ne putem feri de ei. Afla cum reusesc sa-si epuizeze victimele "

narcisa
03 July 2013, 23:03
Cum sa nu fie asa cu energia? FLORENTINA. AM PE CINEVA NU-TI SPUN PE CINE CARE ,PROVOACA NUMAI TENSIUNE IN JUR,ITI SPUNE CA NU VEI REUSI NIMIC SI ALTELE. CA DUPA CE PLEACA ESTI UN PACHET DE NERVI SIESTI GOLIT DETOT DE ENERGIE. ESTE O STARE REA ..RAMAI MOALE MULTE ZILE.SI DESCURAJAT.
Raspunde
elena
03 March 2014, 12:46
Narcisa, bine punctat :)...
Raspunde
florentina
01 June 2013, 12:41
oameni buni, traim in sec 21, inca mai credem in povestile cu zane? :))) nu exista asa ceva, mi se pare o stupizenie sa poti publica un astfel de articol...
Raspunde
conia
07 November 2013, 13:28
de unde stii ca nu exista? ei exista, dar nu cum ii percepi tu. asa si pe dumnezeu nu-l vezi dar el exista :)
Raspunde
Cristi
27 October 2013, 15:18
Suntem in secolul 21 si vrajitoria inca exista. Daca tu nu crezi nu inseamna ca nu exista. Esti slab informata si slaba la minte.
Raspunde
hatem
18 October 2013, 20:21
ai dreptate Florentina,astea sunt rahaturi chinezesti,japoneze,etc,cheakra,cine sa creada in rahaturiile astea pagane
Raspunde
anonimus
10 May 2013, 08:00
acesta este pur shi simplu caracterul lor ca persoane , nu cred ca sunt constienti de ceea ce fack shi vampiri e o denumire pompoasa.
Raspunde
tania
02 May 2013, 13:01
pana la cati ani pot trai vampiri
Raspunde
myeconomist info
29 March 2013, 17:11
haine ieftine afla pe m y e c o n o m i s t info
Raspunde
SmartUrl.it/RoML
28 March 2013, 10:37
Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici: Http:///SmartUrl.it/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc! (Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Http:///SmartUrl.it/RoML
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV