Cum a devenit William Levy cel mai dorit barbat din lumea telenovelelor - GALERIE FOTO

William Levy, cel mai iubit actor de telenovele si cel mai dorit barbat, a fost candva doar un aspirant la statutul de vedeta pe care il detine astazi.

"Saracii tineri bogati" - aventurile unei lumi in care luxul, dragostea si decadenta se intrepatrund. Din 14 iulie, zilnic, de la 20.00

Alejandra Paz (Carmen Villalobos) este o tânără de 17 ani, drăguţă şi liniştită, dar care are un caracter puternic.

Vedetele, la munca din greu - “Serviţi,vă rog!”

Aflate la dispoziţia lui Nea Mărin, cel mai renumit torţionar de vedete de pe meleagurile autohtone, in fiecare ediţie, patru vedete vor trece prin aventuri pe care nu au cum să le uite prea curând şi nu vor ezita să facă tot ce le stă...

“Promisiunea” ajunge la final

Telenovela „Promisiunea” se incheie in acelasi loc in care a inceput actiunea, in sera cu flori, dar dupa multi ani si multe evenimente cutremuratoare care au schimbat viata personajelor principale, Leyla si Menderes.

Pasiuni si iubiri aprinse in „Inima salbatica”, in Colectia Gold - GALERIE FOTO

Telenovela Inima salbatica aduce pasiunea la ACASA GOLD din 4 iulie, in fiecare zi, de la ora 22.00, intr-o poveste care sfideaza timpul, intr-o interpretare noua si exotica.

Povestea de dragoste dintre Thalia si Fernando Carillo ajunge la final in "Rosalinda"

Finalul din “Rosalinda”, telenovela care a readus-o pe Thalía pe micile ecrane spre incantarea telespectatorilor ACASA GOLD, va fi difuzat marti, 3 iulie, la ora 22.00.                ...

“Echipa de urgenta”, serialul-fenomen in Cehia, aduce tensiune la cote maxime la Acasa Gold

Serialul “Echipa de urgenta”, care reprezinta un adevarat fenomen in Cehia, reuseste sa-i aduca si pe telespectatorii din Romania zilnic in fata televizoarelor, de la ora 17.00, la ACASA GOLD, pentru a urmari dramele medicilor si scenele...

Ce trebuie sa faceti pentru a receptiona Acasa Gold

Incepand cu data de 15 aprilie, prima zi de Paste, iubitoarele de telenovele se pot bucura si de Acasa Gold, postul de televiziune creat special pentru ele.  

De Paste, povestile nemuritoare au prins viata la ACASA GOLD

 In prima zi de Paste, ACASA GOLD si-a deschis portile. Telespectatorii sunt invitati intr-o lume magica, cu povesti de iubire nemuritoare, care vor face ca fiecare zi sa fie o experienta de neuitat.

„Cautand-o pe Elisa” spune o poveste plina de actiune si iubire - FOTO

De Paste, pe 15 aprilie, ACASA Gold va intra in casele telespectatorilor si va deschide o lume a telenovelelor nemuritoare. Noul canal isi propune sa ofere “dependentelor” de povesti de dragoste nemuritoare o lume aparte, in care sa isi...

Vezi o poveste cutremuratoare de iubire, in "Promisiunea"

In curand, ACASA GOLD va difuza o altfel de telenovela, „Promisiunea” („Yemin”), o super productie turceasca de succes care se alatura celor mai frumoase povesti de iubire care au facut istorie de-a lungul timpului.

Thalía, “Regina telenovelelor”, face un rol memorabil in "Rosalinda" - GALERIE FOTO

Thalía si Fernando Carillo! O super telenovela! Audiente uriase! “Rosalinda”! Telenovela care nu mai are nevoie de nicio prezentare va intra in curand in casele telespectatorilor la ACASA GOLD!

„O mare de pasiune” ii va invalui pe Mario Cimarro si Zuria Vega, la ACASA GOLD

„O mare de pasiune” („Mar de Amor”) ii va invalui pe Mario Cimarro si Zuria Vega in curand, la ACASA GOLD, intr-o telenovela fermecatoare.